Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 12:12 2 795 2

Любимец на левскарите на крачка от завръщане в българския футбол

  • жуниор мапуку-
  • левски-
  • царско село

30-годишният голмайстор тренира с Царско село

Любимец на левскарите на крачка от завръщане в българския футбол - 1

Царско село е на крачка да привлече нападателя Жуниор Мапуку. Бившият футболист на Левски тренира с отбора и се е разбрал за личните си условия. Треньорският щаб обаче иска да тества физическото му състояние.

30-годишният голмайстор за последно игра в тайландския Ратчабури.

Конгоанецът е играл у нас за Берое и Левски, където се превърна в любимец на феновете, макар и да изигра само 29 мача. През февруари 2018 година Мапуку заигра в Китай.

Царско село е в криза, заема предпоследното място в елита и се очаква треньорска рокада – Любослав Пенев да се завърне и да замени Тони Здравков.

В следващия кръг на 17 октомври столичният отбор играе с Лудогорец в Разград.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски

    2 0 Отговор
    Дане стане като с Кордоба?

    Отнемане на точки - Вижте цялата сага между Левски, Кордоба и БФС

    Панамецът бе привлечен под наем от Етър. И оттук тръгва проблемът за Левски. Със статута на такъв Кордоба няма как да ползва извадената му от Етър работна виза.

    Замесените страни се усещат и се стига до разтрогване на договора между панамеца и търновци. Това обаче става в неправомерен период. Свободен агент може да подпише договор само ако е разтрогнал своя контракт по време на трансферен прозорец.

    Въпреки това по някакъв начин БФС дава картотека на Кордоба и той е включен в групата за мача с ЦСКА и дори взема участие в него, пише "24 часа". Впоследствие става ясно, че панамецът е картотекиран неправомерно, и се стига до отпадането му от състава за двубоя с Лудогорец.

    Около казуса възникна въпросът дали “сините” ще понесат санкции за участието на панамеца в срещата с ЦСКА. За нередовен футболист Левски може да бъде наказан със служебна загуба, в случая с 0:5, и отнемане на 3 т. Към момента от БФС мълчат по темата.

    Иначе загубата от Лудогорец означава, че Левски ще навърти със сигурност поне 50 дни без победа в Първа лига. За последно “сините” спечелиха в първенството с 2:1 срещу Берое на 28 август. След това на треньорския пост се завърна Станимир Стоилов. В 4 мача под ръководството на Мъри Левски записа 2 равенства и 2 загуби.
  • 2 Перник666

    0 0 Отговор
    Важното е да се стрелят ракети на домакинските мачове, да се плащат глоби по 10 хил.лв. и да е наказан отбора за домакинските си мачове да играе без публика (без приходи!)… НКП, СЗ, ТСБ и всики организиран фьен са основните виновници Левски да е в това състояние и продължават да убиват клуба!