Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 22:15 1 902 0

Капитанът на националния отбор по футбол претърпя операция на лицето

  • георги костадинов-
  • българия-
  • арсенал тула

Скулата му бе счупена по време на мач от руското първенство

Капитанът на националния отбор по футбол претърпя операция на лицето - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на националния отбор по футбол Георги Костадинов претърпя успешна операция на лицето, след като скулата му бе счупена по време на мач от руското първенство между клубния му Арсенал Тула и Химки, научихме от БНР.

Костадинов е бил опериран по-рано днес в Московския стоматологичен университет, като се очаква в следващите 10 дни да е готов за тренировка, но завръщането му в игра ще отнеме около месец.

Халфът ще играе известен период с маска на лицето, която ще бъде изработена по нова технология със сканиране на лицето в специализирана клиника в Словения.

Георги Костадинов ще пропусне мачовете на България срещу Литва и Северна Ирландия от квалификациите за Световното първенство, които ще се проведат съответно на 9 октомври във Вилнюс и на 12 октомври в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА