Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 15:32 1 460 8

Боби Михайлов: Левски е заставал зад мен много пъти

  • борислав михайлов-
  • бфс-
  • димитър бербатов

Президентът на БФС ще се надява и този път да подкрепа от родния си клуб

Боби Михайлов: Левски е заставал зад мен много пъти - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изрази надежди, че отново ще получи подкрепа от родния си Левски в изборите за нов изпълком идната седмица.

Левски е заставал зад мен много пъти, а това, че подкрепата им е неофициална няма никакво значение за мен, защото не е важно кои ти издига кандидатурата, а е важно хората, които след това те избират да знаят кого избират и в чий ръце оставят управлението на футбола в бъдеще“, каза Михайлов пред „Блиц“, цитиран от „Тема Спорт“.

Действащият ръководител на БФС приветства високия интерес към поста, като подчерта, че именно това вещае демократичният процес.

Той за пореден път припомни, че намеренията на Димитър Бербатов да го измести не са нещо ново или нещо изненадващо, защото той отдавна заявява амбициите си в публичното пространство.

Днес Изпълкомът към БФС има събрание, за да приеме правилата за провеждане на извънредния конгрес, който е насрочен за 12 октомври.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шоп

    17 0 Отговор
    Нормално като знаем КОЙ стои зад Левски.
  • 2 бравос

    13 0 Отговор
    ХАХАХАХАХ амииии точно де.....перуко нека дърна......не ставаш за чеп за зеле,както и този отбор....едвам бият последния...,още да седят зад гъ за ти,може да текне нещо ценно от там....
  • 3 НСТ

    17 0 Отговор
    Боби е пияна марионетка в БФС, конците му ги дърпат Шиши и Гела.
    Цялото БФС трябва да се смени, за да имаме футбол в България. Над 15 години управляват те и виждаме резултата. Националния ни отбор не се класира нито веднъж на Европейско или световно.
  • 4 Локо Сф1956

    16 0 Отговор
    Преди години, като президент на БФС заедно с верните му колеги Фурнаджиев, Стефанов Лечков и др. от БФС изпратиха Локо СФ. в аматьорската група. за неплатени вноски към НАП по вина на собственика на Локо Сф. А сега БФС е сложило чадър над клуб Левски, който има задължения към десетси инстанции и играчи, вместо да го прати в директно в Трета лига. Е това ли е отплатата на Михайлов, че Левски винаги го е подкрепял. Срамота......
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 парцал

    7 0 Отговор
    пияницо марш от бфс
  • 7 фен на Бербатов

    2 0 Отговор
    Да и зад БМБ - имаше информация, че фенове "Левски-запад" са били провокаторите на протестите, а може би и от биячите!?!
  • 8 нико

    4 0 Отговор
    ОЩЕ веднъж ЗАЩО не трябва спортни клубове да носят име на национални герои . Г-н Михайлов - ЛЕВСКИ е заставал зад НЕГО много пъти . ЧУДО и ОТВРАТ.