Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 16:42 2 030 6

Левски осъден за 100 хил. лева заради липса на диалог

  • левски-
  • майез мустафа-
  • аймен белаид-
  • мехди бурабия-
  • жуниор мапуку

Заведох делата, защото тогавашното ръководство постъпи изключително некоректно спрямо мен, каза агентът Майез Мустафа

Левски осъден за 100 хил. лева заради липса на диалог - 1
Снимка: БГНЕС

В медийното пространство се появиха информации, че Левски е осъден за над 100 000 лева от посредника по трансферите на Аймен Белаид, Мехди Бурабия и Жуниор Мапуку. Агентът Майез Мустафа обаче обяви, че няма намерение да създава никакви проблеми със "сините". Импресариото разкри и защо е пристъпил към съдебни действия - липса на диалог с тогавашния изпълнителен директор Красимир Иванов.

"Да, мога да потвърдя, че делата са факт и са спечелени от мен. Но аз не съм представил на Левски изпълнителен лист. Ако исках, отдавна можеше да го направя. Говорил съм с г-н Наско Сираков по темата и имам мъжка дума от него. Когато Левски си стъпи на краката, ще ми изплатят дължимото. Не е проблем кога ще стане. Заведох делата, защото тогавашното ръководство постъпи изключително некоректно спрямо мен. Доведох футболисти, които оставиха следа в Левски. Имахме договори, които не бяха спазени", каза агентът пред Gong.bg.

"С моя партньор от чужбина решихме да потърсим правата си в съда, след като тогавашният изпълнителен директор Красимир Иванов не отговаряше нито на обажданията ми, нито на съобщенията ми. Липсваше всякакъв диалог. Искам да съм ясен - аз проблеми на Левски няма да създавам. Говорил съм с г-н Сираков, с когото сме в отлични отношения. Разбрали сме се. Той е човек, който държи на думата си и нямам съмнения в него", категоричен бе Мустафа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    8 0 Отговор
    Че ти изплатят на Миро -чучуро !!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хаха

    2 1 Отговор
    Хаха . Дръж моя докат стане твоят. Ще чака от умрял писмо.
  • 4 Алфа Вълкът

    3 2 Отговор
    Съдия изпълнителя чука на вратата обора, а вътре само едни говеда зарити в тор!
  • 5 БАЙ Х@Й‼

    5 1 Отговор
    Левски е осъден и присъдата изпълнена още по време на турското робство‼️‼️‼️‼️
  • 6 майк ПАТЪН

    1 0 Отговор
    Не е осъден Левски , а тези , които се кичат с името на АПОСТОЛА ! Дяконът е бил осъден от турците на смърт.