Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 08:45 1 678 4

ЦСКА сложи цена от €4 млн. на Жорди Кайседо

  • жорди кайседо-
  • цска

Еквадорецът се утвърди, като един от лидерите на „червените“ този сезон

ЦСКА сложи цена от €4 млн. на Жорди Кайседо - 1
Снимка: БГНЕС

В ЦСКА изглежда бързо преосмислиха позицията си спрямо централния нападател Жорди Кайседо и след като през лятото не се намери кой да плати исканите €1 млн. сега от „Българска армия“ очакват 4 пъти по-висока оферта, научихме от „Мач Телеграф“.

23-годишният нападател стартира сезона по прекрасен начин, като вече има 5 гола в 6 мача и това му донесе повиквателна за националния отбор на Еквадор. За съжаление обаче той няма да защитава цветовете на родината си поради контузия, но самият факт, че попада в сметките на Рейналдо Руеда говори, че момчето има потенциал.

В родината му се носи слух, че тимове от Италия, Испания, Португалия, Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства следят представянето на голмайстора на „армейците“ и през зимата се очаква офанзива за подписа му.

Лошата страна за българския гранд обаче е фактът, че Кайседо е обвързан с договор само до лятото на 2022 г. и ако не го убедят да преподпише в близките месеци 4-те милиона може и да се окажат 0 след края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Купувам

    3 1 Отговор
    Левски ще го вземе. Това са пари за семки, нищо работа.
  • 2 СиняРубашка

    3 4 Отговор
    хаха, 4 милиона за тоя некадърник, голям смех ..............

    Коментиран от #3

  • 3 Шелиз

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "СиняРубашка":

    Е как нали вкара на Левски, надбяга великият кипърски младежки национал Шелиз.
  • 4 Асане Върни!

    3 1 Отговор
    Те така от 4-5 г. все продават по 2-3 играчи годишно и винаги цената е 4 млн.евро. Само сменят името на поредния трансфер и готово…