Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 16:25 7 636 15

Юлиян Инджов е спрял да дава пари за ЦСКА, Ганчев с важно решение

  • юлиян инджов-
  • гриша ганчев-
  • цска-
  • футбол

Босът е настоял шампионската титла на България да бъде атакувана още през настоящия сезон, а не както бе анонсирано преди време – след две години

Юлиян Инджов е спрял да дава пари за ЦСКА, Ганчев с важно решение - 1
Снимка: БГНЕС

Един от основните акционери в ЦСКА Юлиян Инджов е спрял да дава пари за клуба. Бизнесменът продължава да държи процент (33) от собствеността на „червените“, но въпреки това от над половин година не участва със свои средства във финансирането, съобщава БЛИЦ.

„Това не пречи на клуба, тъй като ЦСКА подписа много изгоден договор с WINBET. Сега хазартната компания налива двойно повече в сравнение с това, което плащаше преди година“, съобщиха наши източници.

Гриша Ганчев от своя страна наскоро е взел важно решение. Босът е настоял шампионската титла на България да бъде атакувана още през настоящия сезон, а не както бе анонсирано преди време – след две години.

За целта Ганчев е отсякъл, че няма да се раздели с нито един от основните футболисти през зимната пауза, когато ще се отвори януарският трансферен прозорец.

Изключение може да се направи само и единствено с Жорди Кайседо. И то при добра оферта – минимум 4,5 милиона евро. ЦСКА даже отсега е започнал подсигуряване – двама много добри нападатели (от бразилското и аржентинското първенство) са в плановете за втория полусезон. И ако еквадорецът бъде трансфериран, един от тях ще облече червената фланелка.

Ганчев ще започне до дни преговори и с всички футболисти, чиито договори изтичат през лятото с идеята да се стигне до преподписване.

Основен плюс за играчите ще бъдат шампионските премии, които босът на ЦСКА вече е завишил.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдията Дред

    11 23 Отговор
    Шампионски бонуси за футбалерите на Тирето - много от Нищото.

    Коментиран от #4

  • 2 Левски 1914

    14 25 Отговор
    Ковачеев пиши цялото име на МЕНТЕТО още не са махнали ТИРЕТО. След като Инджов се е отказал най добре Ганчевия бос да ги връща обратно в Ловеч

    Коментиран от #9

  • 3 Велико Търново

    19 4 Отговор
    На ЦСКА са нужни само 2 попълнения в атака. Трябват бързи и технични футболисти, които умеят да вкарват и да имат минимум по 15-тина гола на сезон.

    Коментиран от #6, #15

  • 4 Не е така

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "Съдията Дред":

    Сега излязоха данни и само ЦСКА са с печалба на клуба. Другите отбори са с милиони на загуба

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Левски 1914

    12 21 Отговор

    До коментар #4 от "Не е така":

    Това е Литекс цска ако имаха пари нямаше да ФАЛИРА.

    Коментиран от #11

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гларус

    5 12 Отговор

    До коментар #4 от "Не е така":

    като си платят за чуждият стадион и за осъдителните присъди и са ,,валат,,

    Коментиран от #8

  • 8 Лудoгoрeц

    12 4 Отговор

    До коментар #7 от "гларус":

    Лудoгoрeц ceгa щe пoтънaт oщe пoвeчe, зaщoтo нeуcтoйкaтa нa трeньoрa им e милиoн. И ЦCКA дължи нa Aкрaпoвич, нo тaм cумaтa e 100 000. ЦCКA и тaзи гoдинa щe взeмe нaд 10 милиoнa oт Eврoпeйcкитe турнири и пoчти oщe тoлкoвa oт Кaйceдo.
  • 9 ИСТИНСКОТО

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Име на ментето е динамо софия.С добавка болен и дебел.Да не забравяме нап и бфс но става много дълго за изписване.затова евроидиот стига.
  • 10 Ганчев

    4 1 Отговор
    Отборът не е готов за шампион тази година. Не пренавивай болта - ще го скъсаш! И ще уволниш Стойчо, и ще се върнем на първа база.
  • 11 дедо

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Абе ти що не си гледаш фалиралото държавно отборче (оборче) ами се намесваш под новини за други отбори. Да, сложиха тирето, да и взеха лиценза на Литекс, но пък са на печалба, а ти пускай SMS-и да спасяваш милиционерския обор (грешката не е случайна) ;)
  • 12 ЦСКА

    2 1 Отговор
    Инджов, като не е давал пари - да си даде акциите на Гайтански!
  • 13 ЛИТЕКС

    2 6 Отговор
    МЕНТЕТА ОСВОБОДЕТЕ АМИЯТА И МАРШ М ЛОИЧ ! ЛИТЕКС НЕ Е И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЦСКА !
  • 14 Шериф

    5 0 Отговор
    Ако отбора на ЦСКА ще взема нови попълнения, то задължително е да са от Бразилия. Вижте Шериф Тираспол какви резултати постига в Шампионската Лига благодарение на Бразилците в отбора. За всеки латино американец идването в Европа е крачка напред в кариерите им и мотивацията е висока. Разбира се, говорим за футболисти с качества.
  • 15 1234

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Велико Търново":

    В защита ЦСКА изглежда отлично. Матей, Лам, Кох като се върне от контузия. Снощи например естонския национал Карол Метс беше избран за Играч на мача при победата с 2:0 над Беларус. В средата на терена са отлични футболисти Юга, Греъм Кери, Федерико Варела. В нападението на ЦСКА са четирима футболисти, които се борят за едно място. Единствено по фланговете трябват попълнения, както бековете, така и крилата.