Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 19:20 1 417 1

Преди мача с Англия: Стадионът на Андора се запали (ВИДЕО)

  • англия-
  • андора-
  • световни квалификации

Пожарът е възникнал по време на живо включване на репортера на Sky Sports News Роб Дорсет и бързо е обхванал мястото между двете скамейки

Преди мача с Англия: Стадионът на Андора се запали (ВИДЕО) - 1

Сериозен огън край игрището на националния стадион в Андора се разпали ден преди мача на отбора срещу Англия в световна квалификация. Пожарът е възникнал по време на живо включване на репортера на Sky Sports News Роб Дорсет и бързо е обхванал мястото между двете скамейки.

Плътни тъмни облаци набързо се издигнаха нагоре, покривайки част от жилищните сгради, които са на метри от стадиончето в Андора. Пожарен екип пристигна на място няколко минути по-късно, за да потуши пламъците, но сериозните щети върху металната конструкция вече бяха факт.

Футболистите на Англия тренираха на съоръжението три часа по-рано, с което се подготвиха за сблъсъка между двата тима в събота вечер. „Видях значителни щети по скамейките на двата отбора, които са от пластмаса. Честно казано сякаш домакинската пейка бе по-стопена поради интензивността на пламъците”, каза Дорсет пред Sky.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YUI

    0 0 Отговор
    Малко са понапънали барбекюто андорци ...