Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 16:54 1 401 4

Селекционерът на Англия за ваксините: Някои футболисти вярват в конспиративни теории

  • англия-
  • гарет саутгейт-
  • ваксини-
  • коронавирус-
  • covid-19

От това, което виждам са уязвими и объркани

Селекционерът на Англия за ваксините: Някои футболисти вярват в конспиративни теории - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт разкри своята версия защо все още има много футболисти, които не са се ваксинирали. Медиите в Англия вече съобщиха, че само 7 отбора във Висшата лига от всичките 20 имат повече от 50 процента от футболистите, които са се ваксинирали.

"Това е моя теория, но те се влияят много от социалните мрежи. На тяхната възраст вярват в конспиративни теории. От това, което виждам са уязвими и объркани", каза специалистът пред британските медии.

"Както казвам постоянно най-добрият начин за предпазване от вируса е програмата с ваксинирането. Може би има хора, които си измислят причини да не се ваксинират, но те не предлагат нищо по-добро като решение. Това е много сложен и токсичен въпрос и затова хората говорят по него с неохота", смята Гарет Саутгейт.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само кухарите вярват на глупости.

    8 18 Отговор
    На футболистите мозъкът им е в краката, така че е нормално да вярват в конспиративните глупости за ваксините.

    Коментиран от #4

  • 2 Иван

    6 7 Отговор
    Акъл и футбол са две отделни неща

    Коментиран от #3

  • 3 честен ционист

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Футболистите се водят актив във финансовите становища на клубовете. Напрактика футболистът дори няма думата дали да се ваксинира. А щом не са се ваксинирали, значи някой ги спира... Между временно в щата Вашингтон наскоро мина закон за производство на компост от човешки останки.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.