Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 22:30 1 561 1

Саутгейт: Извършвам престъпление всеки път, когато избирам състава

  • гарет саутгейт-
  • англия-
  • футбол-
  • състав

Има толкова голяма конкуренция за местата, заяви треньорът

Саутгейт: Извършвам престъпление всеки път, когато избирам състава - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Треньорът на Англия Гарет Саутгейт призна, че всеки път, когато му се налага за избере титулярен състав, това му носи главоболие заради жестоката конкуренция в тима. Той каза това на пресконференцията преди световната квалификация с Унгария утре.

Саутгейт похвали отбора и за категоричната победа над Андора с 5:0 в събота, която го приближи да класиране на световните финали в Катар. "Ще има промени. Ние имаме много силен състав и искаме всеки в отбора да се чувства пълноценен, за знае стойността си и, че може да помогне", каза селекционерът.

"Имам главоболие и извършвам престъпление всеки път, когато избирам състава. Има толкова голяма конкуренция за местата", смята той. "Не беше приятелски мач срещу Андора, това са точки в квалификации и наистина бях доволен от качеството на играта и старанието на футболистите ми", добави англичанинът.

Саутгейт смята, че Лигата на нациите е показала на колко високо ниво се играят международните мачове, но изрази резерви към идеята на ФИФА да се прибавят още мачове м календара и да има мондиали всеки 2 години. "Не знам колко далеч могат да стигнат нещата. Явно има много неща, които не съвпадат с първоначалните предложения, които ми показаха и е трудно да ги следя", каза Саутгейт. "Всички искаме мачове на най-високо ниво, Лигата на нациите го показа и искаме и ние да участваме. Но няма как да прибавяш постоянни мачове в календара", завърши треньорът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    0 0 Отговор
    С този мания срещу расизма винаги си в престъпление. И си научи отбора да изпълнява дузпи.