Last news in Fakti

13 Октомври, 2021 17:00 1 156 2

Андреа Пирло няма да поема Барселона

  • ювентус-
  • барселона-
  • андреа пирло-
  • роналд куман

Агентът му отрече слуховете, че ще замени Роналд Куман

Андреа Пирло няма да поема Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Андреа Пирло от известно време е спряган за треньорския пост в Барселона, но агентът му днес отрече слуховете пред Фабрицио Романо.

Работа в Барселона? Не водим разговори с никой клуб към момента. Но кой знае какво може да стане в бъдеще...“, споделя Тинти.

Италианецът не притежава особено богат опит като наставник. До сега той имаше възможност да ръководи Ювентус, но резултатите му със „старата госпожа“ далеч не удовлетвориха ръководството и той бе освободен след 10 месеца, макар и да спечели Купата и Суперкупата на Италия.

Роналд Куман от друга страна отдавна е нарочен за гонене на „Ноу Камп“, въпреки всички публични заявки от ръководството, че застава зад работата му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гочо

    3 0 Отговор
    Наистина добра новина,този е по зле и от Куман..
  • 2 Черна котка

    0 0 Отговор
    Баш кат ПирлА (it) е застанал...ако разбирате играта на думи 😄