Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 00:30 3 203 2

ВАР не позволи на Марсилия и ПСЖ да се победят

  • марсилия-
  • псж

Ашраф Хакими пък видя червения цвят на картона

ВАР не позволи на Марсилия и ПСЖ да се победят - 1
Снимка: БГНЕС

Най-голямото френско дерби между Марсилия и ПСЖ приключи при нулево равенство, благодарение на две ключови намеси на системата за Видео-арбитраж.

Автогол на Переш бе отменен в 14' поради засади на играч на ПСЖ, а след това и Аркадиуш Милик видя своя гол отменен, но този път сам остана зад последния полеви играч на терена.

Ашраф Хакими си заслужи място в коментара ни за мача, тъй като бе изгонен в 57' за нарушение в опасна зона на терена, но за негов късмет последствията не бяха катастрофални за тима му.

Лионел Меси и компания все пак вложиха повече усилия, за да спечелят срещата, но намесите на Пау Лопес предотвратиха негативен развой на събитията за домакините.

„Льо Класике“ в крайна сметка завърши 0:0 за неудоволствие на неутралния зрител, а ПСЖ продължава да води уверено в таблицата на Лига 1, докато Марсилия е в компанията на още 7 клуба, които ще спорят за последните две места в зона „Шампионска лига“ през този сезон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Алавеси

    1 0 Отговор
    Лео Гредата все още няма гол във Френското първенство.