25 Октомври, 2021 17:30 4 726 1

Още лоши новини за Барселона след „Ел Класико“

  • френки де йонг-
  • педри-
  • барселона-
  • ел класико

Франки де Йонг е получил контузия след загубата от Реал Мадрид

Още лоши новини за Барселона след „Ел Класико“ - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона наистина се намира в един от най-трудните си периоди в новата история на клуба, след като тимът загуби поредното си „Ел Класико“. Лошите новини обаче не стихват, защото Франки де Йонг ще се присъедини към Педри в списъка с контузените, научихме от Football-Espana.

Нидерландецът по всяка вероятност ще пропусне гостуването на Райо Валекано от междинния кръг тази седмица, а домакинството на Алавес може също да се окаже прекалено скоро за него.

Педри пък трябваше да се възстанови навреме за сблъсъка с Реал, но състоянието му не е удовлетворило медицинския щаб, за да позволи на Роналд Куман да го включи в състава. Последвалата тренировка е потвърдила това решение, което означава, че той ще има нужда от още време преди да се завърне в игра.

От друга страна не е изненадващо, че младият испанец не е готов, защото той игра за националния си отбор, както на Европейското първенство, така и на Олимпийските игри. Това логично доведе до претоварването му в даден момент и сега е важно да не се пришпорва връщането му в игра.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    5 1 Отговор
    БарЦелона скоро ще фалира...