Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 18:00 4 904 1

Барселона няма да плати още €20 млн. на Ливърпул за 100-тния мач на Филипе Коутиньо

  • филипе коутиньо-
  • барселона-
  • ливърпул

Оказва се, че бонус-клаузата не фигурира в договора между двата клуба

Барселона няма да плати още €20 млн. на Ливърпул за 100-тния мач на Филипе Коутиньо - 1
Снимка: БГНЕС

Филипе Коутиньо несъмнено се превърна в една от най-лошите инвестиции в историята на Барселона, след като през 2018 г. смени екипа на Ливърпул срещу €120 млн., но слуховете, че в договора е включена бонус-клауза, която ще донесе още €20 млн. на „мърсисайдци“, ако бразилецът запише 100 мача за „каталунците“, се оказаха неверни, твърди Mundo Deportivo.

Коутиньо влезе от резервната скамейка срещу Реал Мадрид, за да запише своя мач №99, а един от предстоящите мачове с Райо Валекано и Алавес може да се окажа юбилеен за него.

Едва ли обаче той си е представял, че за толкова време ще е вкарал само 24 гола и ще е направил едва 14 асистенции, но ето, че реалността е такава.

Добрата новина за Барса е все пак, че финансовото състояние на клуба няма да се утежни допълнителни, каквото и да се случи в оставащите по-малко от две години от контракта на плеймейкъра.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо курти от село Пиперково

    4 2 Отговор
    Ми те тъй или иначе не плащат.