27 Октомври, 2021 17:30 985 1

Рафа Надал стиска палци Карим Бензема да вземе „Златната топка“

  • карим бензема-
  • рафаел надал-
  • златна топка

Тенисистът подкрепи французина за най-големия приз във футбола

Рафа Надал стиска палци Карим Бензема да вземе „Златната топка“ - 1
Снимка: БГНЕС

Карим Бензема може да се окаже една от приятните изненади в надпреварата за „Златната топка“ тази година, след като през изминалата година се превърна във водеща фигура за клубния си Реал Мадрид и направи страхотно завръщане за френския национален отбор. Това е накарало Рафаел Надал да се спре именно на него за индивидуалния приз.

Адмирации за него и отдадеността му към спорта, в който демонстрира професионализъм на своята възраст. Успех на Бензема! Той има моята подкрепа за „Златната топка“ през 2021 г.“, написа „Матадора“ в профила си в Twitter.

Надал е един от най-известните привърженици на „кралския клуб“, като през годините често е вземал отношение към различни казуси, засягащи любимия му отбор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рон

    3 0 Отговор
    Бензема ще спечели "Златната топка"