Last news in Fakti

29 Октомври, 2021 13:01 2 392 0

Страхотен успех! България има европейски шампион по таекуондо!

  • таекуондо-
  • европейското първенство-
  • петър михайлович

Петър Михайлович стана първи в дисциплината спаринг за мъже до 92 килограма

Страхотен успех! България има европейски шампион по таекуондо! - 1
Снимка:

Златен медал за България на Европейското първенство таекуондо спечели Петър Михайлович. Той стана първи в дисциплината спаринг за мъже до 92 килограма в надпреварата, която се провежда на гръцкия остров Крит. Михайлович е състезател на пловдивския таекуондо клуб "Тракия".

"Благодаря за усърдието на всички през годините. Оптимист съм и се надявам на още български отличия до края на първенството", заяви президентът на Българската федерация по по таекуондо ITF Костадин Димитров, който е и международен съдия.

Европейското първенство по таекуондо ITF, коeто започна на 26-ти октомври, е за всички възрастови групи и дисциплини. Това е първият шампионат на Стария континент от пролетта на 2019-та насам, когато заради пандемията бе отменено състезанието в Прага. Българският състав включва 81 състезатели, които ще ни представят при юношите и девойките, мъже, жени и ветерани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА