Last news in Fakti

29 Октомври, 2021 15:30 1 742 0

Хари Магуайър за срама от Ливърпул: Играчите предадохме Оле Гунар Солскяер

  • хари магуайър-
  • манчестър юнайтед-
  • оле гунар солскяер-
  • ливърпул-
  • тотнъм

Капитанът на Манчестър Юнайтед застана твърдо зад своя наставник

Хари Магуайър за срама от Ливърпул: Играчите предадохме Оле Гунар Солскяер - 1
Снимка: БГНЕС

Хари Магуайър е поредният играч на Манчестър Юнайтед, който реши да защити треньора Оле Гунар Солскяер след тежкото поражение с 0:5 от Ливърпул през миналия уикенд. Той дори хвърли вината върху себе си и съотборниците си.

Беше трудно и разочароващо. Когато погледнем назад към резултата и представянето, виждаме колко унизително бе. Представянето ни бе далеч под нивото на клуба“, каза капитанът на „червените дяволи“ пред Sky Sports.

Централният бранител също така сподели, че няма смисъл да се лъже, че тимът вече е преодолял случилото се, защото не е изминала дори една седмица.

Предадохме мениджъра си срещу Ливърпул. Предадохме и феновете, клуба и себе си, като играчи. Затова трябва да си понесем последствията. Дължим ли му добро представяне? Разбира се!“, допълни още Магуайър.

През изминалите дни се изпита и изговори много по темата с бъдещето на Солскяер, като най-често се спрягат имената на Антонио Конте, Ерик тен Хааг и Зинедин Зидан за негов наследник. Някои медии дори вече обявиха и първите трансферни цели на кандидат-треньорите, като дори част от тях нарочиха именно Хари Магуайър за първия изваден от титулярния състав.

Манчестър Юнайтед гостува в събота на Тотнъм в мач, в който се смята, че работата и на двамата треньори е заложена на карта. Нуно Еспирито Санто също е подложен на огромен натиск, но той поне няма риск да опорочи наследството от дните си на играч за „шпорите“, какъвто е случаят с Оле.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА