Last news in Fakti

29 Октомври, 2021 18:30 1 171 0

Криза с контузени играчи тегне над Атлетико Мадрид пред реванша с Ливърпул

  • атлетико мадрид-
  • ливърпул-
  • шампионска лига-
  • диего симеоне-
  • тома лемар-
  • маркос йоренте

Диего Симеоне ще има сериозни главоболия с избора на халфова линия идната седмица

Криза с контузени играчи тегне над Атлетико Мадрид пред реванша с Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Атлетико Мадрид ще има нелеката задача, за да преследва реванш срещу Ливърпул на „Анфийлд“ в шампионската лига, а целта става още по-сложна след последните новини с контузени играчи за „дюшекчиите“. Най-актуалната е свързана с френския национал Тома Лемар, научихме от Football-Espana.

Крилото се контузи при равенството с Реал Сосиедад преди седмица и пропусна последвалия Х с Леванте в междинния кръг. Той има мускулни проблеми, които най-вероятно ще го извадят от сметките и срещу Реал Бетис в Ла Лига и Ливърпул в Европа.

В същото време Маркос Йоренте ще продължи лечението си, тъй като рискът от първия мач с „мърсисайдци“ не се оправда. Испанецът тъкмо се бе завърнал от травма и се наложи да влиза в игра, за да обръща мача срещу англичаните преди седмица. Той обаче напуска с ново разтежение.

Това оставя Диего Симеоне с много ограничен избор за центъра на полузащитата. Коке и Родриго де Пол и без друго са считани за твърди титуляри, но Жофри Кондогбиа и Ектор Ерера са единствените други, които номинално се подвизават около централния кръг. Лошото за треньора обаче е, че те са хора с подчертано дефанзивни функции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА