Last news in Fakti

30 Октомври, 2021 16:43 1 522 2

Арсенал пречупи Лестър във Висшата лига

  • арсенал-
  • лестър-
  • висша лига

"Артилеристите" се наложиха с 2:0

Арсенал пречупи Лестър във Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал стигна до третата си поредна победа във Висшата лига, изкачвайки се до пето място в класирането. Това се случи след триумфа като гости с 2:0 над неудобния Лестър, за да продължи прераждането на тима на Микел Артета след катастрофално начало на сезона.

Специалистът беше на път да бъде уволнен след пораженията в първите три мача от сезона, но оттогава не е губил и доверие.

Арсенал пречупи Лестър във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

Двубоят с Лестър беше решен много бързо - Габриел отбеляза в 5-ата минута с глава за 1:0. Емил Смит-Роу в 18-ата минута увенчае страхотната игра на гостите с попадение за 2:0. "Артилеристите" трябва да благодарят и на вратаря Арън Рамсдейл, който спаси фантастичен свободен удар на Джеймс Медисън в края на полувремето.

Арсенал пречупи Лестър във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

За Лестър това е краят на серия от четири мача без загуба във Висшата лига и те вече са 10-и в класирането.

Арсенал пречупи Лестър във Висшата лига
Снимка: БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    2 0 Отговор
    Като за без пари, толкова. За един Пепе се дадоха едни милиони и какво? Нищо!!! В школата на Арсенал не са точно футболисти от цял свят. Не могат да разчитат кой знае колко на нови попълнения от там.
  • 2 COYG

    1 0 Отговор
    Кой не може и сака и Емил роу са от школата..не говорим за кетиа и други разни дето ги продадоха все в а група там..селекцията в момента е много добра но футболистите са млади отбора е нов липсват лидери..нормални проблеми..след 2 3 години ще са зверове