Last news in Fakti

30 Октомври, 2021 21:45 3 341 1

Ефективен Ман Юнайтед вдъхна нов живот на треньора си

  • манчестър юнайтед-
  • тотнъм-
  • 3:0-
  • английска висша лига-
  • висша лига-
  • премиър лийг

Кристиано Роналдо поведе "червените дяволи" за важен успех срещу Тотнъм

Манчестър Юнайтед успя да си върне самочувствието с победа над Тотнъм с 3:0 в голямото дерби на кръга във Висшата лига. Кристиано Роналдо изведе гостите напред в резултата в края на първото полувреме. Единсон Кавани удвои в 64-та минута. Маркъс Рашфорд довърши всичко в 86-та минута, за да задълбочи главоболията за Нуно Еспирито Санто до краен предел.

Първият удар в мача дойде още в 6-та минута, след като Хюн-Мин Сон пробва късмета си от разстояние, но след рикошет кълбото излезе в ъглов удар. Единсон Кавани се отчете с неточен удар две минути по-късно.

В 24-та минута Сон беше изведен зад отбраната на Тотнъм, а стрелецът нанесе неточен удар от удобна позиция, но флагът на страничния съдия беше вдигнат. Минута по-късно Кавани получи чудесно центриране от Бруно Фернандеш, но не нанесе точен удар от добра позиция.

В 28-а минута "шпорите" си помислиха, че са повели в резултата, но бранителят Кристиян Ромеро се оказа в засада след разбъркване при ъглов удар. В 32-та минута Фред опита шут от над 25 метра, но Юго Лорис спаси с вещина.

Ключовият момент от първото полувреме обаче дойде в 39-та минута. Бруно Фернандеш произведе ювелирен пас към Роналдо, а мегазвездата разстреля Юго Лорис от изключително малък ъгъл за 1:0.

Три минути след рестарта на полувремето, Кристиано Роналдо си помисли, че е вкарал втори гол в мача, но в крайна сметка се оказа, че португалецът е бил в засада, което се потвърди и от ВАР.

Домакините се опитаха да изнесат играта в противниковата половина, но това не се получи, дори напротив. В 64-та минута, след страхотна контраатака Роналдо изведе Кавани сам срещу Лорис и този път грешка нямаше за 2:0.

Всичко приключи в 86-та минута. След нова порция хаос в защитните действия на домакините Фернандеш изведе резервата Маркъс Рашфорд, който оформи крайното 3:0 с много елегантен завършващ удар покрай Лорис.

С победата страстите около треньора на "червените дяволи" - Оле Гунар Солскяер, може би ще се успокоят и той засега ще остане на поста си.

Припомняме, че след ред неубедителни игри и резултати с "черешка на тортата" загуба от Ливърпул с 0:5 на "Олд Трафорд", норвежкият мениджър на Ман Юнайтед бе пред уволнение през седмицата, но след днешната победа той като че ли ще може да гледа по-спокойно към следващия мач на отбора си, който е гостуването на Аталанта в турнира Шампионска лига.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юнайтед

    5 4 Отговор
    Този мач оцеляха но другия ще има уволнение на солскяр