Last news in Fakti

2 Ноември, 2021 16:00 1 337 2

Олимпиакос пристигна в Пазарджик за битката с Хебър в Шампионската лига

  • хебър пазарджик-
  • олимпиакос-
  • шампионска лига

Гръцките шампиони пристигат в ролята на фаворит

Олимпиакос пристигна в Пазарджик за битката с Хебър в Шампионската лига - 1
Снимка: Shutterstock

Шампионът на България по волейбол Хебър Пазарджик излиза в пореден квалификационен кръг от Шампионската лига срещу гръцкия Олимпиакос, а тимът на гостите вече е в тракийския град, за да се адаптира преди срещата.

Димитриос Казазис може да разчита на всичко най-добро в тима си, включително и ветераните Костас Стивацис, Андреас Андреадис и Димитрис Ризопулос.

Олимпиакос е един от традиционните участници във волейболната Шампионска лига, а и тимът е в серия от 3 поредни шампионски титли на страната си.

Тодор Алексиев е една от бившите звезди на клуба от Пиреа, но в момента защитава цветовете на родния Хебър.

Двата тима ще премерят сили в зала „Васил Левски“ в Пазарджик на 3 ноември от 19:00 часа, а днес гърците ще проведат и официалната си тренировка. Зрители ще бъдат допуснати на мача, но само след представяне на „зелен сертификат“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мецана

    0 0 Отговор
    с мечо вземаме лаптопа, и ще подкрепяме нашите! Ако кмета пусне безплатно, ще докараме цялата мааала да вика, заедно с оркестъра!
  • 2 Гаглей

    1 0 Отговор
    Пазар джик , Пловдив джик , София джик