Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 20:30 1 744 2

Ако всички топ кандидати откажат, Нюкасъл има скромен резервен вариант за мениджърския пост

  • нюкасъл-
  • еди хоу-
  • стив брус

Не прибързаха ли „свраките“ с уволнението на Стив Брус?

Ако всички топ кандидати откажат, Нюкасъл има скромен резервен вариант за мениджърския пост - 1
Снимка: БГНЕС

Новите собственици на Нюкасъл са напът да осъзнаят, че парите все пак не могат да ти купят всичко. Търсенето на нов мениджър доказва именно това, защото Унай Емери отказа предложението за работа, Антонио Конте избра Тотнъм, а Зинедин Зидан е хапка отвъд възможностите на клуба. По тази причина ръководството е приготвило един по-скромен резервен вариант за поста и това е бившият мениджър на Борнемут Еди Хоу, научихме от Sky Sports.

43-годишният специалист прекара общо 11 години начело на „черешките“, а преди това почти цялата си активна кариера в клуба. За кратко той ръководи Бърнли, но без да оставя нещо запомнящо се след себе си.

Хоу напусна „Дийн Корт“ в края на по-миналия сезон, когато изпадна с Борнемут, и оттогава е без работа.

През изминалото лято от Селтик имаха интерес, за да го привлекат в редиците си, но той отказа.

Сега в Нюкасъл все още се надяват, че ще убедят един измежду Роберто Мартинез и Пауло Фонсека, за да поеме нелеката задача да спаси клуба от изпадане и да започне процеса по превръщането на „свраките“ в европейска сила. Ако преговорите ударят на камък, по всяка вероятност ще видим Еди Хоу да застане начало.

На фона на тези събития няма как да не се запитаме - не избързаха ли арабите с уволнението на Стив Брус?


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божинката се пенсионира

    2 1 Отговор
    Защо не го вземат да натрупа опит, може и да е играещ треньор!

    Коментиран от #2

  • 2 Няма как 😁

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Божинката се пенсионира":

    Божинката не харесва трътлести англичанки, а малки котета, сръбско, Треп Треп Треп нииии и да играе футбол на Плейстейшън... По подходящ е за треньор на отбори с амбиции - Милан, Ливърпул, Реал М, Байерн са идеални за таланта му... 😎