Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 10:10 2 435 10

Глоби за футболистите на ЦСКА

  • цска-
  • глоби-
  • гриша ганчев

"Червените" не вървят добре в първенството, където допуснаха загуба с 1:3 от Локомотив (Пловдив), а преди това не успяха да спечелят и срещу Славия и Берое

Глоби за футболистите на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, ще глоби отбора с една премия заради слабото представяне в груповата фаза на Лигата на конференциите, твърди "Блиц". Според информацията босът преживява тежко неубедителните изяви на отбора напоследък.

"Червените" не вървят добре в първенството, където допуснаха загуба с 1:3 от Локомотив (Пловдив), а преди това не успяха да спечелят и срещу Славия и Берое. В груповата фаза на ЛК ситуацията още по-зле. Поредното препъване бе 0:2 при гостуването на украинския Зоря.

"Босът се надяваше да вземем някоя друга точка в евротурнирите и да сме или първи в първенството, или максимално близо до върха. Нещата обаче не се получават и няма как това да не го ядоса", заявил източник от Борисовата градина.

Играчите имат споразумение с шефа си да получат пари за всяка спечелена точка в Лигата на конференциите. До момента "червените" имат само една - при 0:0 с Бодьо/Глимт в София. Именно за нея обаче вероятно ще останат без премия, ако тимът запише нови две загуби в последните си мачове.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    7 10 Отговор
    Гонка и смяна на техн.ръководство,барабар с Стройчо начело....че много още ще те скубе,до 3 години иска...

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 абе

    5 9 Отговор
    Има много по-силен ход от глобите - да се оттърве от Стоичков и от Тройчо.
    Никакви герои от 94-а, никакви "ветерани" никаква пап.лач която си мисли ,че обществото е длъжно доживот да ги хрантути и да им излива пачки в устата.
    Да вземе специалисти, които ще се борят ежедневно за зплатите си както футболситите.
    Никакви свещени крави! Никаквяъ тюлеци, лежащи на стави лаври 20 години!

    Ама кой да ме чуе...............

    Коментиран от #6

  • 4 топло

    5 8 Отговор

    До коментар #1 от "Мим33":

    Явно много хора мислим по един и същ начин.
    Но щом не правят нещо толкова очевидно, значи всичките са в една далавера.
    Няма друго обяснение.
  • 5 Левски 1914

    6 10 Отговор
    Ковачев Гриша Ганчев е собственик на Литекс , цска ФАЛИРА , а този отбор за , който пишеш е цска ТИРЕ София.

    Коментиран от #10

  • 6 Левскар

    3 7 Отговор

    До коментар #3 от "абе":

    Ти луд ли си? Та нали Стоичков му даде ЦСКА или поне марката и базите без пари!!! Стоичков беше маша в ръцете на измамника Ганчев, и на Стоичков и на Ганчев не им пука за ЦСКА. Тях ги интересува само баланса на края на годинта. Като паднат един мач и Ганчев започва да беснее щото вижда че парите изчезват, това са алчни хора като спат броят пари.

    Коментиран от #7

  • 7 Комунист

    2 6 Отговор

    До коментар #6 от "Левскар":

    То има ли собственик на бизнес да не иска да спечели?

    Коментиран от #8

  • 8 Левскар

    3 7 Отговор

    До коментар #7 от "Комунист":

    ОК може да не съм се изразил добре. Имам предвид че гледа печалбата година за година. Вложи малко пари купи Соу продава купи Каиседо ще го продаде, сложи Пената той направи един равен и изпадна Ганчев в паника ако не спечелят пари от Европа. Заложи един 3 годишен бизнесплан и го следвай ако първите години си на загуба ще го преглътнеш ама той няма никакъв план иска накрая на годината като дръпне чертата да излезе на зелено това е мутренско мислене. Между другото домуса същият паднат един мач и се панира.
  • 9 само ЦСКА

    0 1 Отговор
    ако чужденците играят така да си подят всичките до един
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.