Last news in Fakti

7 Ноември, 2021 14:55 2 343 17

Стойчо оправда слабия ЦСКА с многото мачове и похвали феновете на Левски

  • стойчо младенов-
  • цска

"Мачовете за Купата на България и Лигата на конференциите ни идват в повече, тъй като част от футболистите имаха нарушена подготовка и не всички са в еднакъв ритъм", твърди Младенов

Стойчо оправда слабия ЦСКА с многото мачове и похвали феновете на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов посочи какви според него са причините за моментния срив в представянето на „армейците“.

„В един момент се оказва, че мачовете за Купата на България и Лигата на конференциите ни идват в повече, тъй като част от футболистите имаха нарушена подготовка и не всички са в еднакъв ритъм. Това налага да правим ротации. В някои случаи те се оказаха успешни, друг път сбъркахме. Отлагането на мачовете ни помогна, тъй като съхранихме силите на играчите. Ако не го бяхме направили, сега ситуацията щеше да е по-тежка“, заяви Младенов в "Арена спорт".

Той за пореден път защити Яник Вилдсхут.

„Почти цялото ни нападение е съставено от нови играчи. И трите ни крила са нови попълнения. Не им се даде достатъчно време да се адаптират. Яник Вилдсхут е много добър футболист, прави всичко правилно в атака и защита, но бърка в последното решение. Ще видим неговата пълна сила, както и на останалите играчи, след зимната пауза. Вярвам на всички играчи. От никого не съм се отказал.

В рамките на две години трябва да създадем отбор, който да събори Лудогорец. Постоянно говорим за това в съблекалнята. На нас ни трябват играчи, които да имат правилния манталитет и да носят на напрежението. Работя с ръководители, които са от дълги години в спорта. Това са хора, които знаят с какво са се захванали и са наясно, че трябва да се прояви търпение“, заяви треньорът на ЦСКА.

Стойчо Младенов за пореден път коментира и отлива на феновете на „армейците“ от трибуните.

„От една страна мерките заради пандемията ограничиха посещението на мачовете. Получаваме достатъчно подкрепа в София и провинцията и мисля, че вече няма разединение на феновете на ЦСКА. Всички трябва да сме заедно, за да постигнем поставените цели. Факт е, че феновете на Левски в последните мачове са повече на трибуните. Може би са по-добре организирани“, обяви 61-годишният специалист.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 само ЦСКА

    3 16 Отговор
    КЗЛ завинаги

    Коментиран от #4

  • 2 Берое

    9 3 Отговор
    Стоичо ама как така обясни ми имаш 18 чужденци от никого не се отказваш и искаш още? Това някакъв майтап ли е? После стига с тази нарушена подготовка от Април си треньор сега сме ноември тоест половин година. Хайде ще видим и пролетта ама 6 месеца с този бюджет Берое да ви правят смешни не е сериозно.
  • 3 Мим

    9 4 Отговор
    Абе този ггледам го със син анцунг.,а и на интрвюто сутринта беше със синя шапка Да не би да се натяга за Левски,публиката взе да хвали на Левски и т.н.или иска да се оправдава и да се подмазва още .Гришата какво ще каже,че тоя явно иска още да го дои...и все 3 год.сънува,ама до тогава ще е с изслут анцунг...
  • 4 Левски 1914

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "само ЦСКА":

    Преди години шефовете на ФАЛИРАЛШЯ отбор бяха армейци сега са ТИРЕЙЦИ.

    Коментиран от #8

  • 5 Киро

    4 2 Отговор
    Двойчо, двойчо, двойчо..... Ах като занм как скоро ще бъде изгонен позорно Хахахахаха.... То и ония другия Мъри фъри къв беше.... Цялата паплач вънка....
  • 6 3.14К

    10 1 Отговор
    Как ще има публика на този бездушен отбор. Играе Жеферсон, който гледа мачовете отблизо, а най-креативният им футболист Варела е на пейката. Индивидуалният и отборен футболен интелект е на селски отбор. Топката се разиграва само настрани и назад. Не могат да играят преса и срещу преса. При атака ритат топката и чакат на карамболи и рекошети. Кайседо не може да овладее една топка с гръб към вратата и да даде точен пас на 5 метра. Същевременно са най-големите глупаци, като 80% от картоните им не са от игриви ситуации. Е кой да ходи да ги гледа?
  • 7 Този човек

    8 2 Отговор
    така ще го запомня - постоянното мрънкало , и все някой друг му е виновен , като на Бибитко Борисов. Оставка Стойчо! Викайте Пената.
  • 8 Бай Стою касапина

    5 5 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Преди години и ти беше наред с главата, ама сега не си. И не се пеняви толкова, че не знаеш утре Насо каква ще я свърши. Я тире, я нещо друго. Анадънму?

    Коментиран от #9

  • 9 Левски 1914

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Бай Стою касапина":

    Да сме живи и здрави ще видим Сираков каква ще я свърши, но видяхме Стоичков и Ганчев какво свършиха докараха Литекс и Етрополе, сложиха ТИРЕ и стана МЕНТЕ.
  • 10 Хахаххаа

    3 1 Отговор
    Ауе Младенов, я кажи, при говеждата публика има ли тирейци и числари?
    Къде е истинския чорбар?
    В къщи гледа ви резилите и на двете ментета.
  • 11 Дон Санчо

    5 1 Отговор
    Пройчо,никога не е бил евробоец.Тоз
    отбор е на Пенев.Младенов ги реди един
    зад друг в права линия.И това му е навик
    по рождение.Като се сменя треньора да
    се сменят и футболисти.Изгуби готови,
    приготвени милиони.Ганчев ,няма да го
    търпи, две години.
  • 12 Иван Грозни

    3 0 Отговор
    Играели много мачове за кратко време! В европата как са? Играят през ден. Играят и не се оплакват за почти същите пари.
  • 13 Бурмата

    3 1 Отговор
    Стойчо Младенов е на 64 г. Това, че гледате да го изкарате по млад си е ваша работа. След пет месеца ще е на 65 г. След две години, я камилата, я камилара. Да му пожелаем да е жив и здрав, но малко му е късно вече да се прави на треньор. Да си стои при бабата и да гледа мачовете по телевизията.
  • 14 DTОР

    3 1 Отговор
    Помня Стойчо Младенов още от дете с ЦСКА. Беше най-тъпото парче раждано под слънцето!
  • 15 Дилдо

    1 1 Отговор
    Оправданията са само за безсилните
  • 16 Бай Стою касапина

    3 3 Отговор
    Не го мисли Ганчев, от стара коза яре е. И само си спомни какви щеше да ги надроби Раев не много отдавна. Диксън, Миксън, така щеше да го скочи тоя, че още щяхте да ревете. Добре че го завърнаха комарджията . Този дето му отвори очите спаси Левски. Много бързо забравяш грешките левскарски, ама търсиш под вола теле. Умник си ми ти пич. Но не забравяй кво ти е изписал джипито. Вземай си го.
  • 17 един от многото

    3 1 Отговор
    А , бре , Стойчо , другите да не би да играят чилик , че само твоите играчи се чувстват уморени?