Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 08:10 1 357 7

ЦСКА остана без един от основните си играчи за мача с ЦСКА 1948

  • цска-
  • жорди кайседо-
  • стойчо младенов

За върха на атаката Стойчо Младенов ще избира между Кръстев и Ахмедов

ЦСКА остана без един от основните си играчи за мача с ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА остана без един от основните си играчи за домакинството на ЦСКА 1948. Голмайсторът на тима Жорди Кайседо се присъедини към лагера на националния отбор на Еквадор в Кито, пише "Тема Спорт". Всички опити на "червените" да пуснат нападателя във вторник, след двубоя от шампионата, удариха на камък. За радост на Стойчо Младенов останалите национали ще могат да вземат участие в утрешната среща.

За върха на атаката старши треньорът ще избира между Кръстев и Ахмедов. В групата се очаква да се завърне и ганаецът Бисмарк Чарлс, който вече е напълно възстановен от операцията в коляното, която претърпя и тренира на сто процента от 10 дни.

Юга и Жеферсон, които се представиха много силно в Украйна, отново ще си партнират в халфовата линия, а се очаква Младенов да направи и поне една промяна в отбрана. Турицов, който изигра доста срещи от началото на сезона за ЦСКА и националния отбор, може да бъде заменен от Вион, а Лам да отстъпи мястото си на Метс.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    4 0 Отговор
    Стойчо, стегни мъдрите, че ако числото ни бият до АУТ!!!
  • 2 Изморени

    4 0 Отговор
    Много сме изморени а и Кайседо не играе нямаме играчи. Пенев ни осакати след две години ЦСКА 1948 ще ги бием 10 на 0 но сега трудна работа. Освен това Михайлов ни пречи а и съдиите са срещу нас няма да ни дадът чисти 3 дузпи. И късмета напоследък е срещу нас. Но ние сме ЦСКА като юмрук ще се борим срещу целият свят.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Стоян Александров

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Изморени":

    Ааааа и извънземните са против нас. Целия свят е против нас. Ние сме за никаде. Всички но мразят........защо ли ??? Ама за още 2 години и 100 милиона евро ще станем шампиони. Гриша дай още пари !

    Коментиран от #4

  • 4 Стойчо Младенов

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Стоян Александров":

    Имаме 18 чужденци и всички са супер остават в отбора. Но липсва малко класа ако вземем още 7 чужденеца да ги закръглим на 25 след 2 години няма да има кой да ни спре..... освен Лудогорец.
  • 5 Бурмата

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Изморени":

    Евала! Точно това са му изтърканите фрази на голЕмия треньор Стойчо Младенов. И като спрат да хващат декиш, следва уволнение. По добре обаче да седи в хибрида, защото поне му знаем възможностите, пък нека си говори.

    Коментиран от #6

  • 6 Загорчич

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Бурмата":

    Според мен новият треньор на Литекс пардон ЦСКА София ще бъде добрият стар и познат за Литекс Златомир Загорчиц. Ако не е той Славия щеше да се бори за изпадане а сега е 3ти.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.