Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 15:26 1 230 0

Първо във ФАКТИ: Локо (Сф) се размина с бразилски таран заради COVID

  • локомотив (софия)-
  • бразилски нападател-
  • неуспех-
  • covid

Според наша информация, "червено-черните" и футболистът са договорили всички параметри по контракта между двете страни, но коронавирусът се е оказал препъни камък за трансфера

Първо във ФАКТИ: Локо (Сф) се размина с бразилски таран заради COVID   - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Локомотив (София) се е задействало максимално в търсенето на заместник на контузения си нападател Илия Димитров, научи ФАКТИ.

Травмата вади "стрелеца" на столичани от терените поне до Нова година и с оглед това спортно-техническото ръководство на 4-кратния шампион на България се е насочило отново към чуждестранния пазар.

Става дума за бразилски нападател със солидна визитка по бразилските терени. В крайна сметка Локомотив (София) обаче удря на камък по неговото привличане, като причината за това е фактът, че Бразилия е в тъмночервената зона за заразени с COVID-19 и таранът няма да има физическата възможност да пътува до България. Всички детайли по контракта на нападателя са били договорени, а той е бил одобрен и от старши треньора на столичани - Иван Колев.

“Железничарите" ще продължат да работят по търсенето на нов нападател, а през зимата почти сигурно ще се разделят с Карим Бухмиди, който пристигна това лято, но за момента е в ролята на твърда резерва.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА