Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 09:51 1 601 0

Директор на Арсенал обяви дали се продава клуба

  • арсенал-
  • висша лига

Един от собствениците на тима Джош Крьонке изясни появилата се информация

Директор на Арсенал обяви дали се продава клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Арсенал са недоволни от управлението и от начина на работа на семейство Крьонке, които са собственици на клуба, съобщава "Sky Sports".

Според информацията, главната причина за недоволството, е желанието на тима все пак Суперлигата да бъде осъществена в близко бъдеще. Не дотам голямата амбиция за печелене на трофеи също е причина за негативни коментари.

Главният акционер Джош Крьонке съобщи, че клубът остава собственост на фамилията и че не смята дори да разглежда потенциални оферти за закупуването на пълния пакет акции от трето лице.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА