Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 17:30 1 280 1

Моуриньо иска един от палачите си от Бодьо/Глимт

  • бодьо/глимт-
  • рома-
  • жозе моуриньо-
  • ерик ботхайм

„Специалния“ не спира да се оплаква от качеството в редиците си

Моуриньо иска един от палачите си от Бодьо/Глимт - 1
Снимка: БГНЕС

Бодьо/Глимт се превърна в една от сензациите на историческото първо издание на Лигата на конференции, след като отборът срази с 6:1 тима на Рома, за да нанесе най-тежката загуба в кариерата на Жозе Моуриньо. Това обаче е впечатлило „Специалния“, защото норвежката телевизия TV2 твърди, че един от голмайсторите на тима го е заинтригувал до такава степен, че е потърсил контакт с агента му.

Става дума за централния нападател Ерик Ботхайм, който има 5 гола и 6 асистенции в евротурнирите през този сезон, превръщайки се в един от най-добрите играчи изобщо в кампанията до тук.

21-годишният таран получи първата си повиквателна за националния отбор на Норвегия в предстоящите квалификации за Мондиала в Катар срещу Латвия и Нидерландия.

Моуриньо на няколко пъти вече се оплаква от качеството на играчите в състава си. Рекордната покупка Тами Ейбрахам стартира обещаващо, но в 8 поредни мача не успя да се разпише. Елдер Шомуродов също е далеч от нужната класа, а Борха Майорал така и не е открил головата си сметка за „римските вълци“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 червен

    0 0 Отговор
    И тоа плаче като наш тройчо.ТАМ отиде с резервите.голем СПЕЦИАЛИСТ.НЕМА ЩО