Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 21:00 2 040 0

Кафу пренебрегна Байерн Мюнхен и Ливърпул за Шампионската лига този сезон

  • кафу-
  • псж-
  • шампионска лига

Бразилецът има своя фаворит

Кафу пренебрегна Байерн Мюнхен и Ливърпул за Шампионската лига този сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилецът Кафу се отказа от футбола преди 13 години, но и до днес е считан за еталон за класически десен бек. Статута му на световна легенда го превръща в човек, чието мнение винаги има значение и винаги е интересно. Този път той даде своята прогноза за Шампионската лига.

Кой ще спечели Шампионската лига ли? ПСЖ. Във всички линии те имат решаващи играчи. А представете си, какво ще бъде, когато се възстанови и Серхио Рамос“, каза бразилецът пред Marca.

51-годишният рекордьор по участия за бразилския национален отбор пренебрегна Байерн Мюнхен и Ливърпул в тази надпревара, въпреки че двата тима са най-впечатляващи от началото на кампанията в турнира.

ПСЖ е в една група с Манчестър Сити, Брюж и Ред Бул Лайпциг, като „парижани“ са втори в групата, но са практически сигурен участник на елиминациите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА