Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 21:30 2 110 17

Стойчо Младенов захапа Левски: Не бием два мача и сме в криза, а други бият два пъти и са в добра форма

  • цска-
  • левски-
  • стойчо младенов-
  • цска 1948

Треньорът на „армейците“ осъзнава, че нормите са различни за двата клуба

Стойчо Младенов захапа Левски: Не бием два мача и сме в криза, а други бият два пъти и са в добра форма - 1
Снимка: БГНЕС

Стойчо Младенов не пропусна поредната добра възможност, за да се заяде с Левски, като този път той се възползва от резултата след победата с 1:0 над ЦСКА 1948, за да захапе съперника си.

Когато ЦСКА не спечели два мача, хората говорят, че сме в криза. Когато някой от съперниците ни спечели два мача, казват, че е в добра форма“, визирайки дискретно именно „сините“.

„Червените“ не спечелиха предходните си два шампионатни мача и веднага бе нападнат за формата на отбора му, докато Станимир Стоилов постигна две поредни победи с Левски преди няколко седмици и мнозина се изказаха ласкаво за работата му.

Младенов признава още, че осъзнава тежестта, която тегне върху него с амбицията за шампионска титла.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    21 33 Отговор
    Левски са ти единствения отдушник. Глупав и мноооогооооо проЗд човек. Всички левскари ти се надсмиваме. Жалък човечец. Пак ще бъдеш уволнен без абсолютно нищо да постигнеш в живота и цеца. Толкова си жалък. Пълен смях....Дано още 100 години да си тренер в цеца етрополска от лойч.

    Коментиран от #3, #5, #11

  • 2 Реалата

    11 25 Отговор
    Кой е стойчо младеноФ?
  • 3 Зрител

    30 9 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Не бил постигнал нищо в живота и ЦСКА ли? Я му прочети биографията в нета!
  • 4 Левскар

    15 22 Отговор
    Стойчо ти сериозно ли падна до там да се сравняваш с Левски този сезон? Нашата подготовка беше 7 човрка се разхождаха във витоша с треньор без лиценз за това. Отбора беше пред фалит и футболистите не получаваха заплати. Единатвената ви гордост накрая на сезона ще ви бъде че сте биле по напред в първенството. Чак такова падение смешен си.

    Коментиран от #6, #17

  • 5 681

    22 11 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Няма по - заядлива и комплексирана сган от рогатите евродебили. Младенов се е изказва с уважение към вас и преди всичко е българин.
    Ние явно сме най простото племе в момента и затова цялата държава е на това положение. Смрад
  • 6 Зрител

    16 6 Отговор

    До коментар #4 от "Левскар":

    Много неграмотно пишеш!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мим

    11 17 Отговор
    Абе шматко тройчева,ти от тъп ,по тъп ,най тъп ставаш,колкото и да те е яд,че Стоилов е по добър треньор от теб и има много по големи успехи,и целиш да го уязвиш и да му омаловажаваш успеха,няма да те огрее,само ще си го набуташ по дълбоко...

    Коментиран от #10

  • 9 3.14К

    4 7 Отговор
    От където е минал хасковския гений, след него всички клубове са фалирали. А сегашният в който е треньор е във фактически фалит, още след първото му треньорство. А Стойчо е морално остаряла за днешния футбол и тактически отстъпва на всички останали отбори.
  • 10 Активист на БКП

    6 7 Отговор

    До коментар #8 от "Мим":

    Стойчо на второ място,Мутрата на 9! Бухахахааааааа 🎃
  • 11 Бай Стою касапина

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Сега след като се изцеди по-спокойно ли ще спиш? Айде лека нощ и да спиш в кош. И дано не те мъчат червени кошмари,че ще фърляш къчове на сън. А може и да си говориш сънувайки как някой ти диша във врата и акаш навътре.
  • 12 Стоян Александров

    7 13 Отговор
    Щом палячото-ревльо Петорчо говори сега Левски значи мнооооогооооо му пари под опашката. До Нова година е вън от Ловеч. Етрополци от лойч ще търсят нови тренери само дето пак на Петорчо ще има голяма издръжка....милионна за него и пропадналата му рода. Гриша до къде се докара ? Пак фалит на лятоска и отначало. Вие това го можете шампионски. Срам ме е, ама много ме е срам от тез оранжеви цецекари. Много ме е срам дори, че съм левскар. Позор за БГ футбола е това недоразумение цеца етрополска от лойч.
  • 13 Стойчо млзденов

    2 6 Отговор
    Аз визирам цска не цска
  • 14 Гришата

    5 10 Отговор
    Тоя човек полудя.Време е да си ходи.
  • 15 Сифиянец

    3 4 Отговор
    А я си представете, че на нас ни опростят милионите и някой сериозен и богат ни беше поел!
    Тогава дори нямаше да чуем за Стойчо. Пък и той си е възпитан така в школата от Етрополския Балкан и Лоич! Всичко си е в реда на нещата. Вечно и за всичко плаче.
  • 16 кУмУнист

    4 6 Отговор
    Тези които те ненавиждат и плюят са феновете на цска, какво общо има с теб Левски, но вие сте си нищожества особено ти и лупи, които винаги сте търсили вина в другите отбори, но не и в себе си. Не се пени много Петьо, че след месец пак ще те изхвърлят от оранжевите и пак няма да ти платят, както последните 40 пъти го правят и ти плюят в лицето .
  • 17 Дилдо

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Левскар":

    Неграмотен си