Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 11:02 1 367 4

ЦСКА взема нападател като свободен агент

  • стойчо младенов-
  • нападател-
  • свободен агент-
  • елгуджа лобжанидзе

29-годишният футболист е силно желан от треньора на ЦСКА Стойчо Младенов

ЦСКА взема нападател като свободен агент - 1
Снимка: БГНЕС

Грузинският нападател Елгуджа Лобжанидзе ще бъде свободен агент от началото на следващата година. Договорът му с казахстанския шампион Тобол изтича на 31 декември няма да бъде подновен.

29-годишният футболист е силно желан от треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. Специалистът е отлично запознат с качествата на Лобжанидзе. Грузинецът игра под негово ръководство през 2020 година в Кайсар. Тогава 194-сантиметровият таран вкара 8 гола в 13 мача за „степните вълци”. След това премина в Тобол.

Любопитно за Лобжанидзе е, че рядко се задържа в отборите си повече от един сезон. През 2017 година играе за руския Оренбург, след това се завръща в родината си, където е част от Шукура и Рустави. През 2019 година подписва с казахстанския Тараз, откъдето е привлечен от Стойчо Младенов.

На „Армията” работят усилено по зимната селекция. Младенов на няколко пъти се оплака, че работи с малко играчи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалко

    6 2 Отговор
    29 годишен ЦН. Той докато дойде ще стане 30 годишен. Дори и да е добър като Кайседо пълна простотия е този трансфер що не си ползвате Ахмедов и Кръстев? Жалко за момчетата.
  • 2 стар цесекар

    0 2 Отговор
    По визитката си прилича на още един куц кон.
  • 3 Левски 1914

    1 3 Отговор
    Само че Литекс обединен с Етрополе НЕ Е цска.

    Коментиран от #4

  • 4 Подуямие

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Кухороги , Левски на Лафчис не е Левски - Спартак! Комунисти и служители на ДС!