Last news in Fakti

9 Ноември, 2021 13:06 1 328 0

Африкански отбор с оферта към Александър Томаш

  • александър томаш-
  • футбол-
  • треньор

Става въпрос за един от водещите клубове в Бенин

Африкански отбор с оферта към Александър Томаш - 1
Снимка: БГНЕС

Африкански отбор е изпратил оферта на Александър Томаш, разкри пред “Тема Спорт” футболен агент, който посредничи в преговорите.

Става въпрос за един от водещите клубове в Бенин, който се иска да се върне в битката за титлата. От клуба предлагат на Томаш договор за една година с опция за удължаване при отлични финансови условия.

От Бенин са приели и условията на Томаш Константин Мирчев и Тодор Кючуков да влязат в щаба му.

Специалистът все още не е дал окончателен отговор. За последно Томаш бе треньор на Етър, но напусна в знак на несъгласие с политиката на ръководството. “Информацията ви е вярна, но на този етап не коментираме”, лаконичен е Томаш пред изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА