Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 12:47 1 992 2

Конте за заплатата си в Тотнъм: Върша си работата на върховно ниво, затова вземам 18,3 милиона евро на сезон

  • антонио конте-
  • тотнъм-
  • заплата-
  • треньор

Заплатата ми била грабеж? Мисля, че този, който ме е поканил, е ограбил банката

Конте за заплатата си в Тотнъм: Върша си работата на върховно ниво, затова вземам 18,3 милиона евро на сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Антонио Конте коментира астрономическата си заплата, която ще получава като мениджър на Тотнъм. Италианецът ще прибира 18,3 милиона евро на сезон, когато го прави един от най-скъпоплатените треньори за всички времена.

"Заплатата ми била грабеж? Мисля, че този, който ме е поканил, е ограбил банката. Аз просто си върша работата и то на върховно ниво. Затова и заплатата ми е такава", коментира Конте, намеквайки, че е нормално да прибира толкова много пари.

„Ще е трудно през сезона да се утвърдим в топ 4 на Висшата лига. Ще се постараем обаче Тотнъм да се представи добре в Лигата на конференциите“, обеща Конте, който дебютира начело на „шпорите“ в английския елит с 0:0 с Евертън в Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глупости

    6 2 Отговор
    На топ ниво си върши рабоптата и някйой майстор в цех или математик във факултет или инженер в лаботаротия или.... но не вземат 40 млн лева на година.
    Конте и колегите му вземат тези пари само зашото публика дава огромни средства за това шоу.
    Позлатените от футбола хора да благодарят на късмета и индустрията, щото получават напълно несъразмерни възнаграждения спрямо уменията, таланта и труда си.
  • 2 ФънФън

    2 1 Отговор
    тоя откачалник ще го търпят кратко и ще го изритат ..........