Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 13:43 2 282 5

"Запалили" телефона на футболист на ЦСКА със съобщения след гола от близо 40 метра

  • юрген матей-
  • цска-
  • гол-
  • защитник

Имаше много недоверие, в добрия смисъл. Те бяха особено изненадани, че мога да вкарам такъв гол

"Запалили" телефона на футболист на ЦСКА със съобщения след гола от близо 40 метра - 1
Снимка: БГНЕС

Обикновено Юрген Матей получава възможност да празнува за отбелязан гол след удар с глава. В понеделник вечерта капитанът на ЦСКА вкара много красиво попадение по време на срещата срещу ЦСКА 1948. От близо 40 метра с топовен удар той прати топката в мрежата, за да донесе важната победа с 1:0 за своя тим.

"Да, това е най-добрият гол, който съм вкарвал от разстояние", коментира Матей пред "AD". "След това телефонът ми беше пълен със съобщения. Приятели, семейството ми, бивши съотборници ми бяха писали... Имаше много недоверие, в добрия смисъл. Те бяха особено изненадани, че мога да вкарам такъв гол.
Никога не съм очаквал да вкарам подобен гол. Топката ми дойде много удобно, а след това се надявах просто ударът ми да попадне в очертанията на вратата. Баща ми гледаше мача на живо по телевизията и веднага ми изпрати съобщение", сподели капитанът на ЦСКА.

"Когато подписах с ЦСКА преди година и половина, всички ме питаха: "Защо по дяволите отиваш в България?" Тук много ми харесва. София е много хубав град за живеене. От време на време хората искат да се снимат с мен, но не всички ме разпознават. Всъщност това ми харесва.

Мисля, че скоро ще опитам отново да вкарам подобен гол, но може би следващият ми удар ще бъде още по-отдалече", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Историята

    8 2 Отговор
    Браво, момче! Само напред! Има и лоши хора в България, но повечето сме добри. Бъди здрав!
  • 2 ГЕРЕН

    1 4 Отговор
    ТЕ ТАКА БЕШЕ И ПРИ ЕДИН МАЧ ЗА КУПАТА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ НА
    С ПИРИН. ГОЛ НА ПИРИН ОТ 40 МЕТРА В 40 МИНУТА И ПИРИН ВЗЕ КУПАТА.
  • 3 Браво

    2 1 Отговор
    Успех
  • 4 мучо

    0 3 Отговор
    марек победи цска на армията с удар на севдин от дясната страна на нападението от около 45 метра и взе купата на съветската армия през 60-те години на миналия век...............
  • 5 еее

    2 1 Отговор
    На един му куца математиката, на друг - паметта, абе жива трагедия сте си