Last news in Fakti

12 Ноември, 2021 16:59 1 784 8

Официално: ЦСКА сменя екипировката!

  • цска-
  • екипировка-
  • футбол-
  • гриша ганчев

Любопитното е, че италианският концерн заведе дело срещу Левски през пролетта

Официално: ЦСКА сменя екипировката! - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА обяви, че има подписан договор с фирмата за спортна екипировка „Макрон“. Новината е доста изненадваща, тъй като от идването на Гриша Ганчев в Борисовата градина „червените“ играеха само и единствено с „Адидас“. Любопитното е, че италианският концерн заведе дело срещу Левски през пролетта.

Съобщението в сайта на ЦСКА:

Армейци,

Футболистите на ЦСКА ще играят с екипировка на италианския спортен концерн "Макрон" от сезон 2022/23 година.

Най-титулуваният футболен клуб в България подписа 2-годишен ексклузивен договор с компанията от Апенините, която ще осигури на тима индивидуална серия облекла, разработени специално за "армейците".

Именно личният подход на италианския концерн към ЦСКА убеди ръководството на клуба да се довери на един от най-силните и разпознаваеми спортни брандове в Европа.

Контрактът с "Макрон" също така ще позволи на нашия клуб да предложи на привържениците си цялата гама екипировка, с която ще разполагат и футболистите и треньорското ръководство.

Компанията гарантира и достатъчна наличност на всички размери и продукти в клубния онлайн магазин от новия сезон.

Съвсем скоро ЦСКА и "Макрон" ще покажат и дизайна на новата екипировка, с която "армейците" ще играят от следващата година.

"За нас е истинско удоволствие да бъдем партньори с такъв клуб като ЦСКА, който се присъединява към нашето семейство. Чакаме с нетърпение възможността да изразим богатата история на най-успешния български клуб чрез новите екипи с тяхната уникалност и с внимание към детайла. Вярваме, че екипировката през новия сезон ще допадне и на феновете и те ще носят с гордост новите фланелки на ЦСКА", коментира изпълнителният директор на "Макрон" Джанлука Паванело след подписването на договора.

"За нас е удоволствие да бъдем част от семейството на "Макрон". Важно е да имаме партньор, на коготo можем да разчитаме. "Макрон" е един от водещите спортни брадове в Европа и ние сме щастливи, че в бъдеще ще работим с тях.", бяха първите думи на изпълнителния директор на "армейците" Филип Филипов.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    6 11 Отговор
    Сменихме лиценза, сменихме името, сменихме екипа, сега е време за емблемата и всичко е точноо!!!
  • 2 Левски 1914

    6 15 Отговор
    Ковачеев 1 този отбор не е най титулуван и 2 ФАЛИРА. Литекс никога не е бил титулуван, а Етрополе хептен. Стига си лъгал Ковачев стига си писал глупости съгласете се най сетне цска ТИРЕ София не е цска.

    Коментиран от #4, #5, #8

  • 3 Алфа Вълкът

    16 3 Отговор
    Да взема и аз да заведа едно дело срещу Левски, че петнят името на Дякона! То тия не съм чул едно дело да са спечелили! Който не ги знае той не ги съди! 😂
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Левски 1914

    4 14 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    Всеки може да съди но не се знае кой ще спечели но се знае, че преди 5 години цска ФАЛИРА.
  • 7 ГЕРЕН

    3 13 Отговор
    ТЕ ТРЯБВА ДА СИ СМЕМЯТ И ИМЕТО.
    АРМЕЙЦИ. КАКВИ АРМЕЙЦИ СА ТЕ?!?
    КАКЪВ ЦЕНТРАЛЕК КЛУБ НА АРМИЯТА СА?!??. ТА ТЕ НЯМАТ В СЪСТАВА СИ ЕДИН ПРОДУКТ НА ШКОЛАТА СИ.
  • 8 Бай Стою касапина

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Ей шушляк, колко заработи днес? Изкара ли за две бири? Дано си си купил две пластмаси поне . И не ги пий наведнъж, че простатата цяла нощ ще те алармира.