Last news in Fakti

12 Ноември, 2021 19:37 2 938 5

Много лоши новини за състоянието на Серхио Агуеро

  • серхио агуеро-
  • барселона-
  • сърце-
  • футбол

Има вероятност нападателят повече да не играе футбол заради болното си сърце

Много лоши новини за състоянието на Серхио Агуеро - 1
Снимка: БГНЕС

Много лоши новини се появиха в Испания за състоянието на Серхио Агуеро. Според „Catalunya Ràdio“ има вероятност нападателят повече да не играе футбол заради болното си сърце.

Според информацията, лекарите са установили, че неговите проблеми са по-сериозни и вече са го информирали, че има реална опасност той да не успее никога да се завърне на терена.

Както е известно, в края на месец октомври, Агуеро беше заменен принудително в мача срещу Алавес, а след края му 33-годишният аржентинец беше диагностициран с аритмия. Тогава беше съобщено, че в следващите три месеца той със сигурност няма да играе, а в зависимост от темповете на лечението му ще се решава колко време ще продължи възстановяването му и дали ще може да продължи кариерата си.

Със случая вече се захванаха и лекарите на аржентинския национален отбор, които пристигнаха в Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пловдив

    9 1 Отговор
    Само аз ли си мисля същото, което и 90+ процента от хората, които умеят да мислят?! И само аз ли правя разни причинно-следствени връзки, свързани с безумието, което ни беше натрапено от година и половина насам?!...
  • 2 Гост

    7 1 Отговор
    Заболяване на сърцето след ваксинация.След Ериксен и Агуеро пострада.Новак Джокович защо отказва да се ваксинира и пропуска турнири.
  • 3 Биг Ко

    1 0 Отговор
    Една бустерка пък може да коригира стореното от 2 доза?
  • 4 2020

    1 0 Отговор
    Защо не се дава информация дали е ваксиниран и с коя гадна течност?
  • 5 LokoMoko

    0 0 Отговор
    И това състояние се открива чак сега, все едно се е появило вчера...