Last news in Fakti

12 Ноември, 2021 11:30 1 039 2

Десет от Лихтенщайн получиха девет от Германия

  • германия-
  • република северна македония-
  • румъния-
  • лихтенщайн-
  • армения

Това засенчи разгрома на Северна Македония над Армения с 0:5

Десет от Лихтенщайн получиха девет от Германия - 1
Снимка: БГНЕС

Германия постигна очаквана победа над Лихтенщайн в предпоследния кръг от световните квалификации, но едва ли някой е предполагал, че разликата между двата тима може да бъде изразена в цели 9 гола.

„Бундестима“ получи ранен знак, че предстои разгром и той дойде след червения картон на Хофер още в 9' на срещата.

Гюндоган, Сане и Ройс вкараха по веднъж през първата част, а за 2:0 Кауфман вкара топката в собствената си врата.

След паузата Ханзи Флик направи редица промени в състава си, но това не попречи на тима му, за да продължи с головото шоу на „Волфсбург Арена“. Сане добави още един гол, а Мюлер последва примера му с два на свой ред. Баку също се отчете с попадение, а Гьопел вкара втория автогол в срещата.

Този успех засенчи разгрома на Северна Македония в гостуването на Армения по същото време. Съседите ни вкараха 5 в Ереван, за да затвърдят позицията си на втори в Група J.

Енис Барди се отчете с хеттрик, благодарение на двете дузпи през втората част, а Трайковски и Ристовски добавиха по един за една от най-изразителните победи в историята на северномакедонския национален тим.

Позицията в плейофите ще се реши в следващите няколко дни, когато Северна Македония приеме Исландия, а Румъния гостува на Лихтенщайн.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 о темпора

    0 0 Отговор
    За противника - Хофер и Кауфман, а за Маншафта - Гюндоган и Сане...

    Коментиран от #2

  • 2 Металург

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "о темпора":

    За да се превърне в стомана на желязото му трябват добавки, в случая въглерод.