Last news in Fakti

12 Ноември, 2021 20:30 1 046 0

Лампард в последния момент отказал на Норич

  • франк лампард-
  • норич-
  • треньор

Вчера медиите на Острова твърдяха, че бившият халф със сигурност ще поеме "канарчетата", наследявайки на поста уволнения през уикенда Даниел Фарке

Лампард в последния момент отказал на Норич - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Челси Франк Лампард в последния момент се е оттеглил от разговорите за това да стане новия мениджър на Норич. Вчера медиите на Острова твърдяха, че бившият халф със сигурност ще поеме "канарчетата", наследявайки на поста уволнения през уикенда Даниел Фарке.

"Дейли Мейл" обаче информира, че днес бившият мениджър на Челси и Дарби Каунти е заявил, че не иска повече неговата кандидатура да бъде обсъждана. Според изданието при това положение за позицията остава само един кандидат и това е Даийн Смит, който също само преди няколко дни бе уволнен от Астън Вила, а вчера мястото му бе заето от Стивън Джерард.

Лампард е без работа от януари, когато бе освободен от Челси след 18 месеца начело на любимия му клуб. Той обаче явно е решил да не поема риска с Норич, който се намира на последно място във временното класиране на Премиър лийг и е най-големият фаворит за изпадане от елита.

"Скай спортс" твърди, че Дийн Смит е впечатлил ръководството на Норич след разговорите, които са проведени с него. Същият източник добавя, че шефовете на "канарчетата" ще говорят и с треньора на Бодьо/Глимт Киетил Кнутсен.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА