Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 11:30 1 366 0

Две от новите открития в Милан се връщат с контузии от националните отбори

  • фоде байо-туре-
  • милан-
  • италия-
  • камерун-
  • давиде калабрия

Стефано Пиоли може да остане без опции в зоната на крайните защитници

Две от новите открития в Милан се връщат с контузии от националните отбори - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионските амбиции на Милан може да понесат сериозен удар, ако след края на паузата за националните отбори списъкът с контузии набъбне още малко. Давиде Калабрия и Фоде Байо-Торе вече попаднаха в него, а това едва ли ще зарадва особено Стефано Пиоли.

La Gazzetta dello Sport съобщава, че крайните защитници са били отпратени от националните селекционери след последните мачове на Италия и Сенегал.

Байо-Туре тъкмо започна да се превръща в титуляр, като вече зад гърба си има 9 мача за „росонерите“, но фактът, че е пристигнал в Милано на патерици не е особено добър знак.

Калабрия пък е с мускулни проблеми, но се очертава и двамата да пропуснат дербито с Фиорентина през уикенда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА