Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 19:57 2 976 0

Дани Алвеш ще бъде футболистът с най-ниска заплата в Барселона

  • дани алвеш-
  • барселона-
  • заплата

Тази вечер Дани Алвеш ще проведе първата си тренировка с Барса

Дани Алвеш ще бъде футболистът с най-ниска заплата в Барселона - 1
Снимка: Instagram

Бразилският национал Дани Алвеш ще бъде футболистът с най-ниска заплата в Барселона, твърди каталунският в. „Спорт“. 38-годишният защитник в петък беше обявен за ново попълнение на „блаугранас“, но едва днес премина медицинските прегледи.

Тази вечер Дани Алвеш ще проведе първата си тренировка с Барса. Както е известно, десният бек игра за каталунците в периода 2008-16 г. Сега той ще има възможността да работи под ръководството на тогавашния си съотборник Шави.

Заради проблемите си от финансово естество, Барселона не може да предложи голяма заплата на Дани Алвеш. 38-годишният бразилец е наясно с това и дори не опитал да си договори по-голямо възнаграждение.

Най-титулуваният футболист в света обаче ще може да увеличи приходите си като играч на каталунците. В контракта му има клаузи, позволяващи това да се случи при изпълнението на определени условия и спечелването на трофеи.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА