Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 13:15 2 991 23

Костадинов: Не ме интересуват думите на Бербатов. Решението на СГС е очаквано

  • бфс-
  • емил костадинов-
  • димитър бербатов-
  • борислав михайлов

Вицепрезидентът на БФС продължава да отхвърля всяко обвинение, отправено от конкуренцията

Костадинов: Не ме интересуват думите на Бербатов. Решението на СГС е очаквано - 1
Снимка: БГНЕС

Самопровъзгласилото се за преизбрано ново ръководство на БФС претърпя нов сериозен удар от противниковия лагер, след като бяха публикувани документи, доказващи отхвърлянето на решенията, взети на извънредния Конгрес преди месец, от Софийски градски съд (СГС). Това обаче не притеснява Емил Костадинов, който отново омаловажи твърденията на Димитър Бербатов и екипа му.

Всеки ден излизат някакви публикации. Като има жалба е нормално. Съдът ще се произнесе. Всичко е предадено надлежно там, където трябва. Ако някой говори нещо друго, това е лъжа. Попитайте СГС. Не се доверявайте само на екипа на Димитър Бербатов. Документите са много. Всичко е подадено в срока, в който е указан от държавата - един месец“, каза вицепрезидентът на БФС пред bTV.

На 12 октомври бяха обявени правила, при които на първи тур може да бъде избран нов президент на Съюза, които по-късно бяха потъпкани от властимащите, а това доведе след себе си вълна от негативни реакции и закани за провеждане на съдебни дела. Въпросните вече са в ход, като основните вносители са представители на клубовете Балкан Варвара, Венци и Русокастро.

След Конгреса, когато се чуха резултатите, Димитър Бербатов излезе на трибуната и каза, че такъв демократичен Конгрес не е виждал. След 5 минути започна да говори друго. Думите на Димитър Бербатов просто не ме интересуват. Нямам представа каква му е целта. Той загуби изборите в пряк двубой. Просто трябва да изчака следващия Конгрес и да се подготви по-добре“, каза още Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герги

    26 2 Отговор
    ...Октопод...в главната роля Боби Михайлов...
  • 2 sss

    30 2 Отговор
    покажете протокола от избора, иначе всеки да си приказва каквото иска... Два месеца тоя протокол се крие???
    С това калташко управление ни принизихте на нивото на Лихтенщайн и Гибралтар! Националния отбор е само следствие... клубните отбори с по 7-8 ужденци... Никакъв мениджмънт, никаква стратегия... Вместо да се засрамите и да си признаете грешките вие наглеете???

    Коментиран от #8

  • 3 Деян Икебаната

    21 1 Отговор
    Говори Емчо Безусловно Тъпия или известен като Емчо Средния пръст.
  • 4 фергюсън

    27 1 Отговор
    Ама вие от стари поколения бяхте върховни ,но сега сте жалки крадци и мушингери !! И капка 4ест и достойнство нямате !! Шапка свалям само на КАМАТА !!

    Коментиран от #9

  • 5 Люси

    16 2 Отговор
    Прост като галош, а и нахалник!
  • 6 ПЕНКО

    5 22 Отговор
    В 1994Г. СИНЪТ МИ СЕ ВОЗЕШЕ НА КАПАКА НА АВТОМОБИЛ -КРЕЩЕЙКИ !!! ДЪЩЕРЯ МИ :-"ТИ ОБЕЩА -ТИ ОБЕЩА " -И И ДАДОХ ДА ГРЪМНЕ ДВА ПЪТИ СЪС СЛУЖЕБНИЯ "МАКАРОВ " И С ПОЛИЦ.СВИРКАТА -ДЕЦАТА МАРШИРУВАХА В МАХАЛАТА-ГОЛ-ГОЛ-ГОЛ !!!! ИМАХМЕ И МЕДАЛ ОТ ОЛИМПИАДА !!! БЕРБАТОВ СЕ ОТКАЗА ОТ БГ НАЦИОНАЛНИЯ В РЕШАВАЩ МОМЕНТ -ПРЕДАТЕЛ -УСЕР -МАКЕ !!!!!!!!!!!!
  • 7 Жан Клод ( с двата ножа)

    9 0 Отговор
    Защо да е очаквано според Костадинов? Не чух правилно или неправилно?
  • 8 Бобои

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "sss":

    Мунчо за чужденците това са правилата на УЕФА. И тези правила се спазват от Хърватия и Сърбия а те са на световно. Петолъчките продължавате да си заравяте главата в земята. Любимият ви отбор играе с 9 чужденци но Ганчев и Младенов са богове а другите са виновни. Та вие имате 18 чужденци и ще купувате нови, честито. А за протокола човека ти казва изпратен е в съда няма да го дава на сульо и пульо. Явно така ще я караме напред група адвокатчета и със подкрепа от Красен Кралев ще искат да завземат власта. Бербатов се оказа истински предател вместо да помогне на Пирин на ЦСКА София той ще подава измислени сигнали.

    Коментиран от #16

  • 9 Смешен си

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "фергюсън":

    Ти сериозно ли? Стоичков е най големият простак раждал се в България. И за капак фалира ЦСКА. Любо е 1М повече човек от това недоразумение.
  • 10 Бибитко

    7 2 Отговор
    Старите вълци Михайлов, Лечков и Костадинов не желаят да изпуснат кокала, да си подадат оставките и да си отидат, защото те се смятат за гениални, както се самопревъзнася и техният приятел Бойко Борисов. И вчера, докато гледах световната квалификация между отборите на Швейцария и България изпитвах единствено срам! Не разбирах коментаторите, които се надпреварваха да се радват как добре се защитавали нашите момчета, но в крайна сметка те пак паднаха за пореден път. А вижте Хърватия и Сърбия вече са на Световното първенство в Катар през 2022-ра година. Във всяка друга нормална и цивилизована страна "селекционерът" Ясен Петров, а и менторите му от БФС щяха отдавна да са извън ръководството на най-популярния спорт!

    Коментиран от #12, #13

  • 11 Ха ха ха

    9 2 Отговор
    Костадинов е толкова прост и тъп (2 в 1), че едва ли с прословутата си функционална неграмотност е разбрал какво се случва и за какво става въпрос. Заспала Гана.
  • 12 Натурализиран

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "Бибитко":

    Само дето Красен Кралев, който осигури подкрепатата за татуираният ритнитопко чрез селските кметове е със Боко. За това и Михайлов си подаде оставката щото Боко го натисна да си подаде оставката и Кралев да овладее БФС. Иначе явно татуса ще национализира Бусато, Кери, Баи, Кайседо, Мазику, Лам, Джеферсон, Виилхуд и така ще станем супер тим.
  • 13 Ха ха ха

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Бибитко":

    А Македония е на бараж!!!
  • 14 Тома

    7 2 Отговор
    Емо покажи дипломата си за 8 клас братчет
  • 15 Бербатовица

    4 2 Отговор
    Моя Митко ще е президент на БФС! Лично ми го обеща Бойко Борисов, а като ходих у тях ме черпи бело сладко!
  • 16 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бобои":

    Сериозно, я дай пример със сръбски или хърватски отбор със 7, 8 чужденци?!Няма такива "правила" на УЕФА! Федерациите по цял свят отговарят за развитието на футбола, а само БФС са туроператори - за чартъри, хотели, ресторанти и други "екстри" на националите по техни думи! Винаги федерацията може да регламентира стимули за отбори, които дават пътна родни таланти - финансови или други - терени, екипировки, обучения, лагери, турнири и т.н. А такива,които предпочитат да използват чужденци, тяхно право, но да не разчитат на помощ от федерацията! Имат ли "топки" за това БФС? Те се грижат единдствено за интересите на телевизионните и рекламни права на техния член домуса, на разните еф и не знам си кви бети, т.е. комарджийски истории... Абе всичко друго, но не и за развитието на футбола!

    Коментиран от #19, #20

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Дани

    2 0 Отговор
    Можеш ли да четеш ,защото не можеш да говориш.
  • 19 Боби

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Е как да няма ти от къде падаш? УЕФА е европеиска централа и правилата са за футболисти от Европа няма ограничения. За извън Европа максимум 4. Същите правила спазват и отборите от Сърбия и Хърватия. Това че няма ограничения не значи че трябва да ползваш играчи от Европа твоя воля. Никъде няма стимули за местни играчи това противоричи на УЕФА. Навремето Михайлов беше въвел в отбор да играят минимум мисля че беше 3 юноши на отбор. Е тогава 2ра минута играчите симулираха контузия и ги сменяха. Защо трябва насила да караш някого даправи нещо или да му даваш пари? То си е до бизнес план е Славия или ЦСКА София като играе с българи къде отиде що не биха другото ЦСКА?

    Коментиран от #22

  • 20 Смешко

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Смешко без тези БЕТ истории няма да има футбол в БГ. Ти от марс ли падаш 80 процента от отборите спонсори са тези фирми, в БГ няма кой да инвестира.
  • 21 YUI

    2 0 Отговор
    Нямаше да има упреци към вас, Костадинов, Лечков и Михайлов + комбина ако национален и клубни отбори жънеха успехи, никой нямаше да пита пиете ли, шмъркотите ли, по шушляци ходите ли, никой. Понеже сме цъфнали и вързали, се търси виновен, нормално е във всяка една сфера, дори и бизнеса футбол, за да се коригира и продължи към по-добро, ама то с узурпатори не става, приели сте, че това ви е вечна хранилка, ама скоро ще разберете къде бъркате жестоко
  • 22 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Боби":

    Перука, ти ли си бе? Кое правило на УЕФА "задължава" в български отбори да играят африканци и други "европейци"?
    Не четеш какво съм писал за стимулите, които може да осигури БФС на клубове, чиито ДЮШ изграждат професионални футболисти, но както и да е?

    Коментиран от #23

  • 23 Боби

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Гост":

    Ти можеш ли да четеш??? Не задължава а разрешава!!! Тоест треньора решава какво да прави. Така че питай Стоичо Младенов или треньора на Лудогорец защо имат 20 чужденци и играят с 9 титуляра чужденци. Това е стратегия на треньора и БФС не може да се меси. Колкото за стимулите да даваш пари някой да пуска 2 мин българин е това вече е гавра с достоинството на футболистите. А не искаш ли и 50 процента да са геьове или мазохисти? Пак казвам има треньор има президент ако те не разбират богатството на школата си тогава няма спасение.