Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 15:52 1 153 14

Йордан Лечков: Трябва повече работа в клубовете! Треньорите да си вадят поуките!

  • йордан лечков-
  • футбол-
  • бфс-
  • национален отбор

За голямо съжаление, от водеща футболна нация сме на това дередже в момента

Йордан Лечков: Трябва повече работа в клубовете! Треньорите да си вадят поуките! - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС – Йордан Лечков, обяви, че не се мисли за смяна на националния селекционер Ясен Петров. „Лъвовете” завършиха квалификационния цикъл за Мондиал 2022 със загуба с 0:4 от Швейцария.

„Аз мисля, че всички гледахме мача. Определено не ми е приятно да го кажа, но пожелавам успех на швейцарците на голямото първенство. Разликата се видя в класите. Мисля, че треньорите трябва да си направят поуките, да си направят анализи. И да се мисли за напред“, сподели Йордан Лечков след срещата в Швейцария.

„Както видяхте и в предния мач беше така, разликата е очевадна. Съжалявам, че излиза от моята уста. Липсва класата в нашия отбор, отдавна е така. Аз мисля, че не е времето и мястото, защото както съм казвал и преди, футболистите се изграждат в клубовете, няма как да прехвърлим всичко на главата на Ясен Петров или на който и да е било треньор, който е бил в националния отбор“, каза още един от ръководителите на българския футбол.

След края на срещата с Швейцария Ясен Петров обяви, че поема цялата отговорност за тежкото поражение в Люцерн.

„Трябва повече работа в клубовете. За голямо съжаление, от водеща футболна нация сме на това дередже в момента“, добави Лечков пред БНТ.

Запитан за евентуален нов договор на селекционера Ясен Петров, Йордан Лечков коментира: „Никога не съм си позволявал да говоря от собствено име, затова имаме ръководство, имаме избран нов Изпълком, ще бъде коментирано и тогава ще бъде обявено. На този етап не се мисли за смяна на треньора, ако това ви върши работа, ви го казвам.“

„Тук трябва да отбележим, че голяма част от футболистите, които играха са натурализирани. Има много от тях родени в Швейцария, но и много натурализирани. Все пак това е Швейцария, затова им пожелаваме успех на Световното първенство“, завърши Йордан Лечков.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перукан

    17 0 Отговор
    Я да се сриеш с целия ви нелегитимен конгрес.
  • 2 Нов

    10 0 Отговор
    Каскет
  • 3 Тома

    14 1 Отговор
    А пък вие ще крадете в бфс-то.Едно време вие като бяхте деца всички тренираха без пари а сега пари няма защото ето този ги краде заедно с джибрил

    Коментиран от #8

  • 4 Пич си Стралджански

    11 0 Отговор
    С хиляда зора завърши машиностроенето, тези от набора ти знаем как го завърши! Малък беше на бала, кога порасна че започна да изричаш такива големи размисли достойни и за поклона на Айнстайн! Машалла бе Стралджа!

    Коментиран от #13

  • 5 Мето

    10 0 Отговор
    Това се повтаря от зората на демокрацията. При капитализма се искат пари а не идеи и старание.
  • 6 Фин

    1 0 Отговор
    От такива като теб!
  • 7 Хаджигенов

    9 0 Отговор
    Абе, сливенски тармък, оставка и да ви няма. Провалени управленци и хора сте вий.
  • 8 Клубове

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "Тома":

    Ти прочете ли какво ти казва? Футболиста се гради в клуба!!! В професионалните детски школи след 14 години където детето става фитболист. Къде е школата на ЦСКА къде на Лудогорец? Левски и Славия поне вадят нещо. Аиде стига оправдавайте алчните мутри президенти.

    Коментиран от #11

  • 9 Петър

    9 0 Отговор
    Ок! Този не мога да го понасям, както Боби и талантливиОТ му наследник! Но не мислите ли, че е прав донякъде? На моя позната синчето и играе в Сф ГРАНД! Хора, не можете да си представите за какви пари я изнудват, а детето просто иска да играе. А треньорът, роднина на баш когото трябва дали ще чуе Лечков..?
  • 10 Пореден

    7 0 Отговор
    Парадокс.
    Тези бяха част от най-силния период в историята на тази игра у нас.
    Сега същите я сринаха !
    Но не искат да си отиват.
    Сладки ще да е на тези местенца
  • 11 Ха-ха

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Клубове":

    Я пак, Левски поне вади нещо. Би ли уточнил. В момента, в който Левски извади нещо що-годе продаваемо ще бъде продадено. Но към момента нищо такова не се случва.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пич си Стралджански":

    НЕ БЕШЕ ЛИ КМЕТ НЕИДЕ ПООКРАДЕ ЩО МОЖА И АИДЕ У СОФИЯ ГОЛЯМА ТАМ ДА ПРОДАЛЖАВА С ПИ.... ТО
  • 14 aааа

    1 0 Отговор
    боклук!