Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 13:32 2 098 6

Величков: Ние сме най-малкият проблем на Борислав Михайлов

  • петър величков-
  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • конгрес-
  • димитър бербатов

Не е коректно така да се крият документи, които по закон трябва да бъдат публични

Величков: Ние сме най-малкият проблем на Борислав Михайлов - 1
Снимка: БГНЕС

По настояване на екипа на Димитър Бербатов Агенцията по Вписванията направи публичен протокола от Конгреса на БФС проведен на 12.10.2021. Петър Величков от екипа на бившият футболист на Манчестър Юнайтед изказа предположение в сутрешния блог на БНТ защо и как най-вероятно е прикрит протокола за да е виден само за Търговския регистър, но не и за публичното пространство.

“Не е коректно така да се крият документи, които по закон трябва да бъдат публични. Какво крият и от кого ? От нас ли ? Ние сме най-малкият проблем на Михайлов. Клубовете са тези от които той трябва да се притеснява, пак го погнаха прокуратура и полиция. Чакал бил Михайлов да дойде редовно правителство за да заработи с държавата. Стадион щял да прави, детско-юношески футбол да развива с помощта на държавата. Питам аз, кое ще е това правителство, което ще работи с това ръководство на БФС след като час по час го разследват. Има и едни 140 000 лв, които Спортното Министерство продължава да си търси от БФС от злополучната им съвместна работа по Европейското първенство за младежи. Изпълкома на БФС реши да върне тези пари, но след връщането на Михайлов това не се случи по негово нареждане. По същество той не изпълни решението на Изпълкома в тази връзка. Колко анкети бяха направени и всички показват обществената нагласа - 95-97 % НЕОДОБРЕНИЕ за Михайлов и хората му. Редовното правителство няма да падне от небето и ще е наясно с всичко това. Стадион с държавни пари Михайлов ще види през крив макарон. Да поиска 100 милиона от УЕФА и да построи стадион и ще се види и там колко му вярват завърши Величков пред sportal.

Величков: Ние сме най-малкият проблем на Борислав Михайлов


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нйко

    16 1 Отговор
    Михайлов ще отврати Българите от себе си с това нагло натискане на този пост . Явно има нещо за прикриване , както Боковите раздадени милиарди . Време е за младите и няма нищо лошо . Тези момчета са доказани ,богати , разумни и можещи .

    Коментиран от #5

  • 2 Тома

    11 0 Отговор
    Кражбите са сигурност не ги прави джибрил защото е прост и всеки ден е на градус.Някои други дърпат от милионите дадени от държавата и УЕФА
  • 3 Бербатовица

    1 11 Отговор
    Моя Митко е най-заслужил да е президент на БФС! От 10 г. му търся работа. Не може само да пере, да пазарува и да помага у дома… Бойко мисли същото и ни подкрепи солидно!
  • 4 Питбули

    3 4 Отговор
    Да точно Петър Величков и Георги градев са нови млади и можещи. А отзаде им наднича Красен Кралев пуснал битбулите си адвокати да докопат плячката. ГЕРБ си заминава а скоро време и кметовете им и затова са озверели, сега или никога.
  • 5 БФСто

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "нйко":

    Кучевци, Поповци, Фурнаджии и политиците в изпълкома и БФС са крадци и неможещи, затова и футбола ни е това дередже. Безинтересно и предизвестено първенство. Национален отбор, който вече е на нивото на Малта, Литва, Лихтенщайн.
    Не сме се класирали на голям форум от 2004-та година. Апропо, сегашната клика е на власт в БФС от 2005-та!
  • 6 Друга тема

    0 0 Отговор
    Бългaрия трябвa дa ce ocвoбoди чрeз виcшe, cлeд тoвa трябвa дa cтaни любoвницa нa Руcия и зaeднo дa oпрaвим cвeтa !
    Турция ce oпитвa дa издигни Китaй ! Турция иcкa Китaй дa e първa cвeтoвнa cилa ! Турция иcкa дa бъди cвършeнo c Руcия !