Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 11:49 1 161 11

Клубовете събират подписка за Конгрес на БФС през март

  • петър величков-
  • бфс-
  • футбол-
  • димитър бербатов-
  • борислав михайлов

Редовният конгрес на БФС беше насрочен за 18 март 2022 година на заседание на Изпълнителния комитет на организацията

Клубовете събират подписка за Конгрес на БФС през март - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият член на Изпълкома на БФС Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов, обяви пред БНТ, че клубовете са започнали да събират нова подписка. Целта е конгресът през март да бъде изборен и да премине по определен ред.

Редовният конгрес на БФС беше насрочен за 18 март 2022 година на заседание на Изпълнителния комитет на организацията. Това се случи само няколко часа след като Софийският градски съд обяви, че на 12 октомври 2021 година трябва да се проведе извънреден конгрес.

"Клубовете се организираха и започнаха подписка за това конгресът да бъде изборен и да премине по определен дневен ред. Ние ще окажем съдействие за събирането на подписка и по този начин да се сложи край на цялата история. Над 40 клуба се свързаха с нас. Димитър Бербатов няма намерение да се отказва от битката за президентския пост, защото той още по-отблизо видя какво става в българския футбол", заяви Петър Величков.

Той коментира и опасенията от страна на щаба на Димитър Бербатов, че протоколът на проведения на 12-ти октомври конгрес е фалшив.

"Аз не съм виждал протокола, но от извадката на Търговския регистър се виждат 12 списъка, 4 други документа и нищо повече. Протокол няма. Всички документи, които се внасят в регистъра трябва по закон да бъдат публични. Ако те към това пълномощно са прикрепили определени документи да не бъдат видими за обществото, това не им прави чест. Ако протоколът е сложен там, единствената причина е за да не се види. Ние сме изискали протокола, пуснахме писмо до регистъра, като искаме публикуване на всички документи", добави Величков.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Перо

    4 7 Отговор
    Селтика Бербатов никога няма да успее,защото е лице на подмяната,а не на промяната. Мисли се,че като е бил резерва в западни клубове е хванал господ за шлифера и разбира нещо. Гледа си само личния интерес и даже отказваше да играе в националния отбор!

    Коментиран от #4

  • 3 Смешници

    4 6 Отговор
    Хахахах това са тримата хубавци Петър Величков, Георги Градев и Александър Станков които от сутрин до вечер съдят БФС докато манекена ходи по студиата да се приказва глупости а Мартин и Стилян си седят в Англия. Тези хора мислят за БГ футбола като стоят в Англия или приказват празни приказки. Да поемат един отбор да видим как ще се случат нещата. Ааааа забравих трябва да инвестират свои средства а те са свикнали само да вземат.

    Коментиран от #6

  • 4 Аристократ

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    Национала е под неговото достойнство използваше го само като трамплин. Също е под неговото достоинство да работи нещо друго освен президент. Може да си изцапа ръцето оооо ужас.

    Коментиран от #9

  • 5 Бербатовица

    2 3 Отговор
    Всеки, който е против моя Митко е корумпиран. От 15 г. Митко пазарува, плаща сметки, пере, глади, готви и една стотинка не е отклонил в своя джоб! Честен човек, но не ме послуша да не назначава Мартин Петров за ковчежник на БФС и това му е голямата грешка! И Бойко му го каза, но не ни послуша!
  • 6 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Смешници":

    Кой "мисли" за футбола - перманентно пияната перука, заспалият емо, проваления във всичко, вкл. разследван като кмет от прокуратурата лечков, дебелия венци, или човека "без конфликт" на интереси - домуса или солт.шаците на Пеефски в БФС!? Управленците на отбори задължително трябва да са извън управлението на съюза! Друготно е брутален конфликт на интереси! За разлика от перуката, който преди да поеме БФС "управляваше" дансингите по дискотеките, Бербо управлява фондация!

    Коментиран от #7

  • 7 Реклама

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Ква фондация управлява прави си реклама на гърба на децата. Кажи едно дете от неговата фондация станало футболист смешен си и вярваш на рекламни глупости.

    Коментиран от #8

  • 8 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Реклама":

    Влез в сайта на фондацията му и гледай, ама знам че не те интересува! Въпросът е да дрънкаш глупости! А перуката, Лечков и емо какво са управлявали преди да ги инсталират в БФС? Вярно, лечков се провали като кмет, гербер и хотелиер... Същото прави и в БФС, но няма кой да го поклати от там!

    Коментиран от #10

  • 9 Резерва, но е и

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Аристократ":

    Голмайстор на висшата лига
  • 10 Кажи де

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Е кажи де кажи не се срамувай едно дете станало футболист, кажи да чуем? То лесно да събереш 30 деца да си играят кажи кое е станало футболист?

    Коментиран от #11

  • 11 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Кажи де":

    Фондацията не е за футболиости! Нещо си объркал рейса, пич!