Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 20:00 1 682 0

Байерн предлага двойната заплата, за която настоява Антонио Рюдигер

  • антонио рюдигер-
  • байерн мюнхен-
  • челси

Той обаче продължава да очаква същото от Челси

Байерн предлага двойната заплата, за която настоява Антонио Рюдигер - 1
Снимка: БГНЕС

Антонио Рюдигер продължава да настоява да се превърне в най-скъпоплатения защитник в света, но, докато в Челси още не са сигурни дали си струва парите, от Байерн Мюнхен вече готвят съответната оферта, според Bild.

Германският национал в момента прибира по €6 млн. на „Стамфорд Бридж“, но договорът му изтича през идното лято, а, според слуховете, той изисква двойно увеличение на заплатата си.

Роман Абрамович няма реномето на човек, който пести пари за играчи, но до сега едва ли е срещал подобно изискване от човек, който изгради името си в клуба му.

„Баварците“ междувременно са в процес на подмяна на изпълнителите в отбрана. Дайот Упамекано и Алфонсо Дейвис по всичко личи ще бъдат в основата на тази промяна, но нуждата от пряк заместник на Давид Алаба е повече от очевидна след колебливото начало на французина.

Германското издание твърди, че Байерн е готов да плати очакваните €12 млн. на сезон на Рюдигер, но той все още се надява, че ще получи нужната оферта от настоящия му клуб.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА