Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 12:40 1 203 0

В ПСЖ продължават да обмислят треньорска смяна

  • маурисио почетино-
  • псж-
  • пари сен жермен-
  • зинедин зидан

Доверието към Маурисио Почетино не е особено голямо

В ПСЖ продължават да обмислят треньорска смяна - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

ПСЖ отново обсъжда треньорска рокада, въпреки че е начело в класирането на Лига 1 с убедителните 10 точки преднина. Ръководството не е доволно от Маурисио Почетино и обмисля да го замени със Зинедин Зидан, съобщават френски медии.

През лятото на “Парк де Пренс” очакванията се покачиха неимоверно, след като в тима пристигнаха имена от ранга на Лионел Меси и Ашраф Хакими, които се присъединиха към така или иначе звездната селекция на тима. Въпреки голямата преднина обаче представянето до момента не убеждава ръководните фактори, че именно Почетино е точният човек за поста. Именно заради това те обмислят да поканят легендата на френския футбол Зидан.

В последните седмици французинът бе свързван с Манчестър Юнайтед, но поне до момента няма индикации, че той би се съгласил да поеме “червените дяволи”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА