Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 19:05 1 192 0

От ПСЖ: Отборът е заобиколен от психиатри!

  • псж-
  • женски футбол

Осъзнавате ли въобще колко шум се вдигна?

От ПСЖ: Отборът е заобиколен от психиатри! - 1
Снимка: БГНЕС

В неделя женският отбор на ПСЖ загуби с 1:6 дербито с Лион и оправда тежкото поражение със скандалите в тима отпреди седмица. Футболистката Амината Диало бе заподозряна в организирането на побой над своята съотборничка Кейра Хамрауи. Полицията продължава разследването по случая, но той все пак даде своето отражение върху представянето на тима.

Спортният директор на гранда - Леондардо, дори пожела двубоят да бъде отложен, за да може играчите да имат време да се възстановят психически, но Френската футболна федерация отказа запитването.

"От няколко дни отборът е заобиколен от психиатри", призна треньорът на тима - Дидие Оле-Никол.

"Ако сме попитали дали може двубоят да се отмени, то е било защото решението е извън ПСЖ. Искаме да развием женския футбол и да му изградим добър облик. Задавам си доста въпроси. Когато се занимаваш със спорт на такова високо ниво, би трябвало да притежаваш етика, а след това се случва нещо такова..."

"В първенството има само 12 отбора и множество варианти за провеждане на мача. Невероятно е, че властите не се вслушаха и не разбраха, че сме подложени на огромен стрес. Осъзнавате ли въобще колко шум се вдигна?", допълни треньорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА