Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 17:00 1 136 0

Милан губи една от звездите си за дербито с Фиорентина

  • анте ребич-
  • милан-
  • фиорентина

Хърватинът прекара на практика половината си кариера в лазарета

Милан губи една от звездите си за дербито с Фиорентина - 1
Снимка: БГНЕС

Милан продължава с шампионските си амбиции, но честите контузии може и да опорочат надеждите на клуба, за да си върне „Скудетото“ за пръв път от 2011 г. насам. Поредната травма в редиците на Стефано Пиоли е една, с която свикнахме напоследък - Анте Ребич.

Хърватинът се завърна успешно от лагера на националния си отбор, но по време на тренировката си тази сутрин е получи дискомфорт и се е наложи да прекрати рано заниманието, пише Calciomercato.

28-годишният нападател несъмнено е една от звездите на „росонерите“, след като в 74 мача има 25 гола и 15 асистенции, но крехката му физика го превръща в ненадеждна опция за треньора.

Очакванията преди дербито с Фиорентина бяха, че именно Ребич ще е титуляр, но сега Пиоли няма друг вариант, освен да заложи отново на Рафаел Леао.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА