Last news in Fakti

21 Ноември, 2021 21:45 1 446 1

Интер показа на Наполи, че няма намерение да отстъпва „Скудетото“

  • интер-
  • наполи

Получи се наистина страхотно дерби на „Джузепе Меаца“

Интер показа на Наполи, че няма намерение да отстъпва „Скудетото“ - 1
Снимка: БГНЕС

Наполи инкасира първата си загуба за сезона в дербито срещу шампиона Интер, който на свой ред показа, че няма намерение да се откаже така лесно от статута си.

Пьотр Жиелински откри резултата за „партенопеите“ в 17' с красиво изпълнение от дистанция, а Хакан Чалханоглу изравни от дузпа в средата на полувремето. След него пък Иван Перишич засрами Давид Оспина с гола си след корнер. Хърватинът удари топката с глава от минимален ъгъл извън малкото наказателно поле, а колумбиецът успя само да плесне топката навън, но не и преди тя да мине с целия си обем.

След паузата Лаутаро Мартинез вкара за 3:1, но това, вместо да съкруши, сякаш вдъхнови гостите и от там насетне те бяха на практика единственият отбор на терена.

Дрийс Мертенс намери мрежата в 78', след като тъкмо се бе включил от резервната скамейка, но дълбоко в добавеното време се превърна в грешник, защото от чиста позиция с волето си прати топката високо над вратата.

Удар пък на Марио Руй се разходи по гредата и това сякаш бе намесата на Фортуна, която реши, че трите точки трябва да останат в Милано.

Наполи все пак остава начело в класирането, тъй като и Милан загуби срещу Фиорентина снощи, а така Интер вече се доближи на 4 точки от първото място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Интер наполи

    1 2 Отговор
    Накрая Милан ще е шампион