Last news in Fakti

21 Ноември, 2021 23:00 2 812 8

Фенска глупост прекрати дербито между Лион и Марсилия (ВИДЕО)

  • лион-
  • марсилия-
  • дмитри пайе

Бутилка едва не нокаутира Дмитри Пайе още в първите минути на срещата

Фенска глупост прекрати дербито между Лион и Марсилия (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Двубоят между Олимпик Лион и Олимпик Марсилия официално бе прекратен само 5 минути, след като стартира, благодарение на поредна глупост от френски запалянковци, които не разграничават любовта към клуба си от войната.

Срещата стартира в 22:00 часа българско време и двата тима се впуснаха с всички сили в срещата, но при един отсъден корнер в 3 мин. се стигна до напрежение между Дмитри Пайе и сектора с най-заклетите фенове на домакините. Предмети полетяха към нападателя, което го накара да се отдалечи от ъгловото флагче, а съдията Рене Бюке изчака около минута, за да се успокои ситуацията с помощта на стюардите. Пайе отново се опита да изпълни корнера, но точно тогава пълна бутилка с вода го удари в ухото и едва не го нокаутира.

Бившият френски национал се отдалечи максимално далеч от трибуната преди да се свлече на земята, а това накара играчите и на двата отбора да застанат между него и гневната тълпа.

Главният съдия позволи на медицинския екип да окаже помощ на играча и скоро след рова реши да прибере играчите и на двата тима в съблекалните.

Срещата няма да бъде доиграна днес, а в резултат на ексцесиите ръководството на „хлапетата“ го грози солидна санкция.

В социалните мрежи се появиха и кадри на предполагаемия виновник за проваления мач, докато един от тарторите на агитката му чете конско и дори му удря плесница.

Подобни инциденти във френската Лига 1 зачестиха в последните години. През 2016 г. Антони Лопес бе ударен от пиратка, през 2017 г. играчи на ПСЖ бяха замеряни с дървени пръти и още куп небивали ексцесии, които само вредят на спорта в страната.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    7 6 Отговор
    Левскар е бил!
  • 2 Гоуст

    9 4 Отговор
    Всичко се връща. Миналият месец Пайе замери публиката на Ница, сега той го отнесе. Нека му е на тоя ма"л
  • 3 Asdfg

    8 2 Отговор
    Нищо му няма! СИМУЛАНТ! Изобщо не го удари бутилката!
  • 4 "Френска глупост"..

    8 3 Отговор
    Ти пък журналята си голям спец по тъпи заглавия. Що не пишеш за "българската глупост" превърнала страната в последните 30 години в сметище, срутище , тръни и всякакви икономически престъпления.Що не пишеш за емиграцията която без война обезлюди 20% от села и градове.....за престъпниците с бели якички. ..за ужасната бедност по малките селца и градчета, за гетата на градовете......
  • 5 Горила Гласс7

    1 1 Отговор
    Играчите не са мишени, а феновете не са без страст - направете купол! Нека играта покаже способностите на състезателите, а не желанието на феновете да прекратят мача! Правилата са ясни, НО времената са други - нека сме адекватни в желанията си - отборите (играчите), трябва да играят, а феновете да изразяват емоциите си! - Нека бъде безопасно!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Алфа Вълкът

    1 1 Отговор
    Е па добре си го нацели какво?