Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 13:52 1 365 0

Ливърпул с изненадващ интерес към английски национал от Челси

  • мейсън маунт-
  • челси-
  • ливърпул-
  • висша лига

Мейсън Маунт се чувства разкъсан, защото обича клуба и феновете, но смята, че вече е дошло време да напусне, за да възроди кариерата си

Ливърпул с изненадващ интерес към английски национал от Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Въпреки че остават цели шест седмици до отварянето на зимния трансферен прозорец в Европа, вече започнаха слуховете за сделки. Различни източници в Англия съобщават за изненадващ интерес на Ливърпул към футболиста на Челси Мейсън Маунт.

Според вестник Daily Star, английският национал не се чувства „оценен” в тима на лондончани и не е изключено да поиска да напусне съвсем скоро. Мейсън Маунт е в клуба от шест годишна възраст, а през септември започна преговори за нов контракт със „сините”. Според Маунт и агентът му обаче, клубът не проявява нужното уважение към него на фона на многомилионните сделки, които прави.

„Той се чувства разкъсан, защото обича клуба и феновете, но смята, че вече е дошло време да напусне, за да възроди кариерата си. Къде по-добре би го направил от Ливърпул”, споделя източникът на Daily Star.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА